Povezane vesti

"Videla sam krst - to je bio neki znak" Hanka Paldum o strašnoj saobraćajki koju je imala: Automobil je bio totalno uništen

"Videla sam krst - to je bio neki znak" Hanka Paldum o strašnoj saobraćajki koju je imala: Automobil je bio totalno uništen

Blic 30.06.2021
Pevačica Hanka Paldum imala je saobraćajnu nezgodu pre par godina, na auto-putu za Zagreb, ali je tada na svu sreću prošla bez povreda iako je automobil, koji je vozila, bio totalno uništen, prenose mediji. Ona je tada rekla kako je do saobraćajke… »
Samo sam se zakucala u ogradu: Hanka Paldum imala saobraćajku - Izašla sam iz smrskanih kola kao da sam parkirala!

Samo sam se zakucala u ogradu: Hanka Paldum imala saobraćajku - Izašla sam iz smrskanih kola kao da sam parkirala!

Mondo 30.06.2021
Pevačica Hanka Paldum otkrila da je imala saobraćajnu nesreću na putu na kojem je poginuo Toše Proeski. Udarila u ogradu. Pevačica Hanka Paldum otkrila da je imala saobraćajnu nesreću na putu na kojem je poginuo Toše Proeski. Udarila u ogradu… »
Hanka Paldum doživela saboraćajnu nesreću! Pevačicin auto skroz SMRSKAN, sada se oglasila!

Hanka Paldum doživela saboraćajnu nesreću! Pevačicin auto skroz SMRSKAN, sada se oglasila!

Svet & Skandal 30.06.2021
Udes! Pevačica Hanka Paldum doživela je saobraćajnu nezgodu na auto-putu za Zagreb prošle nedelje, gde je prošla bez povreda iako je automobil totalno uništen. A post shared by Hanka Paldum official (@hankapaldum_official) – Ne znam što me… »

Vesti dana »