Повезане вести

"Надам се да иванишевић нема замерки": Ђоковић се након победе обратио тренеру, а вимблдонска публика је овако одреаговала

"Надам се да иванишевић нема замерки": Ђоковић се након победе обратио тренеру, а вимблдонска публика је овако одреаговала

Спортал блиц 30.06.2021
Као брзи воз је протутњао кроз . У наредној рунди ће играти са бољим из меча Сепи (Италија) - Кудла (САД). Након дуела, најбољи тенисер света је објаснио да је имао савршен дан на послу: - Веома сам задовољан. Кевин је… »
Надам се да иванишевић нема замерки: Ђоковић се обратио тренеру и насмејао вимблдонску публику

Надам се да иванишевић нема замерки: Ђоковић се обратио тренеру и насмејао вимблдонску публику

Мондо 30.06.2021
Новак Ђоковић презадовољан после победе против Кевина Андерсона. Новак Ђоковић презадовољан после победе против Кевина Андерсона Наставља Новак Ђоковић пут ка вимблдонској титули. Остварио је и другу победу у Лондону. Савладао… »
Ђоковић се нашалио са Иванишевићем, па добио овације Енглеза

Ђоковић се нашалио са Иванишевићем, па добио овације Енглеза

Нова 30.06.2021
Новак Ђоковић био је сјајно расположен након тријумфа над Кевином Андерсоном (6:3, 6:3, 6:3), па се два пута нашалио, али је и добио овације публике. Истакао је да је презадовољан партијом, а анализирао је како је стигао до… »
Новак након победе: Нисам могао да одиграм боље, баш сам се повезао са травом!

Новак након победе: Нисам могао да одиграм боље, баш сам се повезао са травом!

Вечерње новости 30.06.2021
ФОТО: Тањуг Србин није дозволио ривалу ниједну брејк лопту у данашњем дуелу. - Веома сам задовољан издањем данас. Кевин је сјајан играч. Играо је финале пре три године. била је победа у три сета, али су они били неизвесни… »

Вести дана »