Повезане вести
"Надам се да иванишевић нема замерки": Ђоковић се након победе обратио тренеру, а вимблдонска публика је овако одреаговала
Спортал блиц 30.06.2021
Као брзи воз је протутњао кроз . У наредној рунди ће играти са бољим из меча Сепи (Италија) - Кудла (САД). Након дуела, најбољи тенисер света је објаснио да је имао савршен дан на послу: - Веома сам задовољан. Кевин је… »
Надам се да иванишевић нема замерки: Ђоковић се обратио тренеру и насмејао вимблдонску публику
Мондо 30.06.2021
Новак Ђоковић презадовољан после победе против Кевина Андерсона. Новак Ђоковић презадовољан после победе против Кевина Андерсона Наставља Новак Ђоковић пут ка вимблдонској титули. Остварио је и другу победу у Лондону. Савладао… »
Ђоковић се нашалио са Иванишевићем, па добио овације Енглеза
Нова 30.06.2021
Новак Ђоковић био је сјајно расположен након тријумфа над Кевином Андерсоном (6:3, 6:3, 6:3), па се два пута нашалио, али је и добио овације публике. Истакао је да је презадовољан партијом, а анализирао је како је стигао до… »
Новак након победе: Нисам могао да одиграм боље, баш сам се повезао са травом!
Вечерње новости 30.06.2021
ФОТО: Тањуг Србин није дозволио ривалу ниједну брејк лопту у данашњем дуелу. - Веома сам задовољан издањем данас. Кевин је сјајан играч. Играо је финале пре три године. била је победа у три сета, али су они били неизвесни… »
Вести дана »
Уједињени у тузи! Лидер СНС Вучевић и министарка привреде положили венце и стали крај неутешних родитеља Одржан помен за убијене у Орашју и Малој Дубони
Дневник пре 2 минутајош 53 повезане
Да ли је због ове изјаве Србија остала без селектора? Стевановић неће овако да настави
Нова пре 1 сатјош 35 повезаних
Сунчано и топло, јутра и даље хладна: температура до 24 степена
Глас Зајечара пре 1 сатјош 23 повезане
Нафта Брент поскупела на више од 109 долара упркос Трамповом плану за Ормуски мореуз
Блиц пре 58 минутајош 22 повезане
Апостоловић: Не постоји формална одлука о замрзавању средстава ЕУ за Србију
Нова пре 48 минутајош 16 повезаних