Povezane vesti

Šabanovog unuka iscepali na ulici: Veliko slavlje kod Šaulića - napravili gala proslavu zbog prinove u porodici! (foto)

Šabanovog unuka iscepali na ulici: Veliko slavlje kod Šaulića - napravili gala proslavu zbog prinove u porodici! (foto)

Mondo 30.06.2021
Luka Adžić, unuk Šabana Šaulića, postao je otac. Luka Adžić, unuk Šabana Šaulića, postao je otac. Unuk pokojnog Šabana Šaulića, fudbaler Luka Adžić i njegova supruga Aleksandra Ličina nedavno su postali roditelji devojčici kojoj su dali… »
Sada sam prvi put postala baka: Ilda Šaulić ne krije radost zbog prinove u porodici -"Ovo je poseban dan za nas!"

Sada sam prvi put postala baka: Ilda Šaulić ne krije radost zbog prinove u porodici -"Ovo je poseban dan za nas!"

Mondo 30.06.2021
Ilda Šaulić presrećna zbog prve ćerke Luke Adžića. Ilda Šaulić presrećna zbog prve ćerke Luke Adžića. Unuk pokojnog pevača Šabana Šaulića i fudbaler, Luka Adžić, danas je postao otac, a članovi porodice Šaulić su sada upriličili… »
(Foto) unuk Šabana Šaulića postao otac: Ponosni roditelji ćerki dali ime jake simbolike

(Foto) unuk Šabana Šaulića postao otac: Ponosni roditelji ćerki dali ime jake simbolike

Blic 30.06.2021
Unuk pokojnog pevača Šabana Šaulića, fudbaler Luka Adžić postao je otac. Njegova lepa izabranica Aleksandra na svet je donela devojčicu kojoj su ponosni roditelji dali ime Lana. - Dobro došla na svet ljubavi moja. Voli te tata Lana Adžić -… »

Vesti dana »