Повезане вести

“Подгоричанин оптужен због тога што је певао Видовдан”

“Подгоричанин оптужен због тога што је певао Видовдан”

Вести онлине 01.07.2021
Адвокатица Јована Филиповић, бранитељка Риста Јовановића, уложила је у четвртак жалбу Апелационом суду у Приштини на решење Основног суда у овом граду. Она истиче да је жалба уложена из опреза како решење о притвору не би било… »
Ристу Јовановићу одређен притвор у Приштини, у Подгорици протест

Ристу Јовановићу одређен притвор у Приштини, у Подгорици протест

Данас 30.06.2021
Ристу Јовановићу, држављанину Црне Горе који је ухапшен током обележавања Видовдана на Газиместану, данас је у Приштини одређен притвор у трајању до 30 дана. Због притвора Јовановићу у Подгорици је вечарас одржан протест групе… »
Притвор за Јовановића: Младић ухапшен на Газиместану у судници рекао: "Нисам ја Црногорац, ја сам Србин" (видео)

Притвор за Јовановића: Младић ухапшен на Газиместану у судници рекао: "Нисам ја Црногорац, ја сам Србин" (видео)

Блиц 30.06.2021
Судија Основног суда у Приштини одлучио је да Ристу Јовановићу одреди притвор од 30 дана због инцидента на Газиместану за време обележавања Видовдана 28. јуна. Јовановић се претходно изјаснио да није крив, а тужилац је затражио… »
"Нисам ја Црногорац!" Снимак из суднице у Приштини, Ристо Јовановић се окренуо и поносно Албанцима објаснио ко је! (видео)

"Нисам ја Црногорац!" Снимак из суднице у Приштини, Ристо Јовановић се окренуо и поносно Албанцима објаснио ко је! (видео)

Вечерње новости 30.06.2021
Фото: Принтскрин Ристо Јовановић се изјаснио да није крив, а тужилац је затражио судски притвор због "опасности од бекства". Ристо Јовановић оптужен за ширење верске и расне нетрпељивости " Ја нијесам Црногорац , ја сам Србин… »

Вести дана »