Povezane vesti
“Podgoričanin optužen zbog toga što je pevao Vidovdan”
Vesti online 01.07.2021
Advokatica Jovana Filipović, braniteljka Rista Jovanovića, uložila je u četvrtak žalbu Apelacionom sudu u Prištini na rešenje Osnovnog suda u ovom gradu. Ona ističe da je žalba uložena iz opreza kako rešenje o pritvoru ne bi bilo pravosnažno. – Risti… »
Ristu Jovanoviću određen pritvor u Prištini, u Podgorici protest
Danas 30.06.2021
Ristu Jovanoviću, državljaninu Crne Gore koji je uhapšen tokom obeležavanja Vidovdana na Gazimestanu, danas je u Prištini određen pritvor u trajanju do 30 dana. Zbog pritvora Jovanoviću u Podgorici je večaras održan protest grupe građana. Podgoričanin je… »
Pritvor za Jovanovića: Mladić uhapšen na Gazimestanu u sudnici rekao: "Nisam ja Crnogorac, ja sam Srbin" (video)
Blic 30.06.2021
Sudija Osnovnog suda u Prištini odlučio je da Ristu Jovanoviću odredi pritvor od 30 dana zbog incidenta na Gazimestanu za vreme obeležavanja Vidovdana 28. juna. Jovanović se prethodno izjasnio da nije kriv, a tužilac je zatražio sudski pritvor zbog… »
"Nisam ja Crnogorac!" Snimak iz sudnice u Prištini, Risto Jovanović se okrenuo i ponosno Albancima objasnio ko je! (video)
Večernje novosti 30.06.2021
Foto: Printskrin Risto Jovanović se izjasnio da nije kriv, a tužilac je zatražio sudski pritvor zbog "opasnosti od bekstva". Risto Jovanović optužen za širenje verske i rasne netrpeljivosti " Ja nijesam Crnogorac , ja sam Srbin iz Crne Gore "… »
Vesti dana »
Profesor Mijušković o tome šta se dešava ako se NBS nađe na udaru sankcija
NIN pre 53 minutajoš 28 povezanih
Ovaj papir nikako ne smete da preskočite prilikom legalizacije! Počeo upis objekata, traje samo nekoliko dana, a evo šta sve morate znati
Kurir pre 3 minutajoš 49 povezanih
U vazdušnim udarima Tajlanda na Kambodžu poginula četiri civila, ranjeno devet
Politika pre 48 minutajoš 32 povezane
Tramp razočaran odlukom Zelenskog: Rusija bi prihvatila dogovor, a Zelenski nije ni pročitao predlog
Dnevnik pre 2 satajoš 33 povezane