Povezane vesti
Đoković puca od zadovoljstva: S Ivaniševićem sam dosta popravio servis, Vajda i on odlična kombinacija
Mozzart sport 01.07.2021
"Mislim da je ovaj meč (protiv Andersona) mnogo toga rekao o našoj saradnji" Rutinski je Novak Đoković odradio posao u prva dva kola Vimbldona. Probio je barijeru trijumfom nad Džekom Drejperom, a onda i preskočio prvu ozbiljnu prepreku u vidu Kevina… »
Denis kudla naredni rival Novaka Đokovića: Idol mu je Rodžer Federer, a život nimalo lak...
Večernje novosti 01.07.2021
FOTO: EPA Američki teniser rođen je u Ukrajini, a po raspadu Sovjetskog saveza roditelji su mu emigrirali u Ameriku kada je imao godinu dana. On je u drugom kolu savladao Andreasa Sepija 6:2, 6:4, 6:2 i u petak će se sastati sa prvim teniserom sveta. Bez… »
Emigrirao iz Ukrajine, Federer mu je idol: On sledeći čeka Novaka i već su se sreli na Vimbldonu!
Mondo 01.07.2021
Upoznajte sledećeg protivnika Novaka Đokovića u Engleskoj. Upoznajte sledećeg protivnika Novaka Đokovića u Engleskoj Odradio je Novak Đoković rutinski posao na startu Vimbldona. Bez većih problema je u uvodna dva kola savladao Džejka Drejpera i Kevina… »
Vesti dana »
Spajić: Saglasan sam da bi celom Z. Balkanu EU trebalo da bude finalna odrednica
RTV pre 18 minutajoš 8 povezanih
Četiri saobraćajne nezgode u Beogradu: Povređeno sedam osoba, nekoliko teško
Euronews pre 42 minutajoš 9 povezanih
Tenderi za radove na Železničkoj stanici u Novom Sadu: Moguće su komplikacije
Radio 021 pre 8 minutajoš 1 povezana
(Video) Pokrenuta operacija velikih razmera! Počela razmena vatre, ispaljene rakete: Novi rat eskalira, stotine hiljada ljudi već je pobeglo
Blic pre 27 minutajoš 4 povezane
Posle maglovitog jutra, tokom dana sunčano i toplije, temperatura do 16 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 7 povezanih