Povezane vesti
Meč za mali deo istorije - Federer počistio Gaskea, sada sledi ozbiljan test
Sportske.net 01.07.2021
Švajcarski teniser Rodžer Federer plasirao se u 3. rundu Vimbldona pošto je savladao Francuza Rišara Gaskea sa 3:0 (7:6(1), 6:1, 6:4). Osim u prvom setu, gde je morao pitanje pobednika da reši u taj-brejku koji je dobio veoma ubedljivo, Federer je sa… »
Kirjos: Ne plašim se nikoga, znam za šta sam sposoban
N1 Info 01.07.2021
Australijanac Nik Kirjos istakao je da se ne plaši duela ni sa jednim igračem na Vimbldonu, jer zna za šta je sposoban ako 'se mentalno dobro oseća'. Australijanac je u prvom kolu Vimbldona savladao Francuza Iga Imbera 6:4, 4:6, 3:6, 6:1, 9:7. Iako je na… »
Kirjos: "Nije me briga šta govore, znam na šta sam sposoban"
Sportske.net 01.07.2021
Nik Kirjos slavio je u prvom kolu Vimbldona u pet setova protiv Iga Ambera. Vimbldon je njegov prvi turnir od februara meseca. "Govorili su mi da ne postoji šansa da se takmičim uz tako kratak pripremni period. Neko mi je rekao da ne mogu samo da ustanem… »
Vesti dana »

MUP: U ponedeljak održana neprijavljena javna okupljanja na 38 lokacija, prisustvovalo 19.665 lica
RTV pre 2 satajoš 22 povezane

Ovo je kompletan spisak proizvoda kojima su snižene cene! Građani oduševljeni dočekali pojeftinjenja hrane, ogreva, kredita! Evo koliko tačno možete da uštedite
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih

Zbog jedne Pešićeve reči Tristan Vukčević ostao u šoku: Pogledajte najčudniji tajm-aut Srbije
Mondo pre 3 satajoš 35 povezanih

Olujno nevreme, kiša, možda i grad Evo gde već večeras može da bude nevreme
Dnevnik pre 31 minutajoš 24 povezane

„Ministarstvo se olako odreklo izuzetnih direktora“: Šta se krije iza smene nepodobnih rukovodilaca obrazovnih ustanova?
Danas pre 1 satjoš 20 povezanih