Povezane vesti
Predsednik Vučić: Lično ću proveriti uslove u ustanovama za decu ometenu u razvoju
Večernje novosti 01.07.2021
Foto: D. Balšić Odgovarajući na pitanja novinara u vezi sa slikama objavljenim u javnosti i uslovima u kojima borave deca ometena u razvoju i na kome je odgovornost za to, Vučić je rekao da veruje nadležnim drzavnim organima u njihovom postupanju i… »
Vučić: Užasnut sam slikama, lično ću posetiti svaki od domova, da vidimo u kakvim uslovima žive deca
Telegraf 01.07.2021
Istakao da veruje nadležnim državnim organima. Istina je da ja verujem nadležnim državnim organima u njihovom postupanju i delovanju kada su u pitanju deca sa smetnjama u razvoju u pitanju i užasnut sam slikama iz 2012. godine, rekao je predsednik… »
Đilas: Nisam odgovoran za teško stanje u ustanovama socijalne zaštite
Danas 01.07.2021
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas odbacio je danas tvrdnje predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je odgovoran za loše stanje u ustanovama za smeštaj dece ometene u razvoju. „Vučić je lažov koji nastavlja brutalno da… »
Đilas: Vučić je lažov, obmanjuje javnost
Nova 01.07.2021
Aleksandar Vučić je lažov koji nastavlja brutalno da obmanjuje javnost, samo da bi prikrio svoj nezapamćeni nemar i nemar njegovih ministara Zorana Đorđevića i Darije Kisić Tepavčević prema najbespomoćnijoj deci i ljudima, izjavio je lider SSP… »
Đilas o izjavi Vučića: Obmanjuje javnost da sakrije nemar ministara prema deci
N1 Info 01.07.2021
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas odbacio je tvrdnje predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je odgovoran za loše stanje u ustanovama za smeštaj dece ometene u razvoju. „Vučić je lažov koji nastavlja brutalno da obmanjuje javnost… »
Vučić o fotografijama iz domova za decu: Užasnut sam, ako se stanje nije popravilo odgovaraće nadležno ministarstvo
Mondo 01.07.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je kako je užasnut slikama koje je video iz ustanove u kojoj su smeštena deca ometena u razvoju. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je kako je užasnut slikama koje je video iz ustanove u kojoj su… »
Vesti dana »
Sledeće sedmice česte temperaturne oscilacije, najtoplije u sredu, 18 stepeni
Politika pre 1 satjoš 11 povezanih
Južna Koreja, SAD i Japan najavili osnivanje Sekretarijata za trilateralnu saradnju
N1 Info pre 1 satjoš 5 povezanih
Denver je ništa bez Jokića: Oslabljeni Pelikansi prekinuli seriju pobeda Nagetsa!
Hot sport pre 1 satjoš 11 povezanih