Повезане вести

Председник Вучић: Лично ћу проверити услове у установама за децу ометену у развоју

Председник Вучић: Лично ћу проверити услове у установама за децу ометену у развоју

Вечерње новости 01.07.2021
Фото: Д. Балшић Одговарајући на питања новинара у вези са сликама објављеним у јавности и условима у којима бораве деца ометена у развоју и на коме је одговорност за то, Вучић је рекао да верује надлежним дрзавним органима у… »
Вучић: Ужаснут сам сликама, лично ћу посетити сваки од домова, да видимо у каквим условима живе деца

Вучић: Ужаснут сам сликама, лично ћу посетити сваки од домова, да видимо у каквим условима живе деца

Телеграф 01.07.2021
Истакао да верује надлежним државним органима. Истина је да ја верујем надлежним државним органима у њиховом поступању и деловању када су у питању деца са сметњама у развоју у питању и ужаснут сам сликама из 2012. године… »
Ђилас: Нисам одговоран за тешко стање у установама социјалне заштите

Ђилас: Нисам одговоран за тешко стање у установама социјалне заштите

Данас 01.07.2021
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас одбацио је данас тврдње председника Србије Александра Вучића да је одговоран за лоше стање у установама за смештај деце ометене у развоју. „Вучић је лажов који наставља… »
Ђилас о изјави Вучића: Обмањује јавност да сакрије немар министара према деци

Ђилас о изјави Вучића: Обмањује јавност да сакрије немар министара према деци

Н1 Инфо 01.07.2021
Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас одбацио је тврдње председника Србије Александра Вучића да је одговоран за лоше стање у установама за смештај деце ометене у развоју. „Вучић је лажов који наставља брутално да… »
Ђилас: Вучић је лажов, обмањује јавност

Ђилас: Вучић је лажов, обмањује јавност

Нова 01.07.2021
Александар Вучић је лажов који наставља брутално да обмањује јавност, само да би прикрио свој незапамћени немар и немар његових министара Зорана Ђорђевића и Дарије Кисић Тепавчевић према најбеспомоћнијој деци и људима… »
Вучић о фотографијама из домова за децу: Ужаснут сам, ако се стање није поправило одговараће надлежно министарство

Вучић о фотографијама из домова за децу: Ужаснут сам, ако се стање није поправило одговараће надлежно министарство

Мондо 01.07.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је како је ужаснут сликама које је видео из установе у којој су смештена деца ометена у развоју. Председник Србије Александар Вучић изјавио је како је ужаснут сликама које је видео из… »

Вести дана »