Povezane vesti
Đoković: Prvi korak mi je nekad previše dinamičan
N1 Info 01.07.2021
Najbolji teniser sveta Novak Đoković kaže da postoji nekoliko razloga njegovog čestog klizanja na travi u prva dva kola Vimbldona. Đoković je u drugoj rundi savladao Kevina Andersona sa 6:3, 6:3, 6:3 „Kako statistika kaže, jedan sam od bržih igrača na… »
Đoković potvrdio ono o čemu se priča, želi da obori federerov rekord: Neće biti lako, ali Novak je prava mašina!
Hot sport 01.07.2021
Želja postoji, a mi verujemo u njega. Novak Đoković je u drugom kolu Vimbldona savladao Kevina Andersona sa 3:0 (6:3, 6:3, 6:3) i tako zakazo meč sa amerikancem Denisom Kudlom koji je iznenadio Sepija. Nakon samog meča, najbolji svetski teniser je od… »
Vesti dana »

(Radarski snimci) tačna satnica kada nevreme stiže u Srbiju: Prvi na udaru ovaj grad, oglasio se i RHMZ: "Hitna upozorenja izdavaće se sat do dva unapred"
Blic pre 1 satjoš 34 povezane

Srbija sa lakoćom završila "domaći zadatak" protiv Rumuna, sad sledi ono pravo na SP!
Sportske.net pre 53 minutajoš 32 povezane

Stečaj u "Jovanjici": Sud objavio rešenje o otvaranju postupka, dan kasnije skinuta blokada računa
N1 Info pre 3 satajoš 5 povezanih

Proces restitucije u Srbiji ulazi u završnu fazu sa preko 70.000 donetih odluka
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 13 povezanih

Globalni ekonomski pokazatelji: rast inflacije, berzanski indeksi i trgovinski izazovi
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 14 povezanih