Povezane vesti
Udario je jer je pokušala da izađe na terasu: Devojčica (9) iz Rakovice snimala nasilje, vrištala i dozivala majku, dolazila…
Blic 01.07.2021
Devetogodišnja devojčica K. P., koju je Centar za socijalni rad Rakovica pod sumnjivim okolnostima oduzeo od majke i dodelio ocu, pre dve večeri doživela je fizičko nasilje od oca, saznaje "Blic". I pored reakcije policije, psihološkinja Centra za… »
"Najteže mi je kada je nešto boli, a ja nemam dozvolu da je vodim kod lekara": U sastavima devojčice (9) iz Rakovice videlo se…
Blic 30.06.2021
Mene danas boli grlo, a tata mi nije tu i nema nikoga da me pazi - prve su reči pismenog sastava iz srpskog jezika devetogodišnje K. P. koju je Centar za socijalni rad Rakovica pod sumnjivim okolnostima oduzeo majci i dodelio ocu. Više od dve nedelje od… »
Vesti dana »
"Potkradani smo od prvog minuta": Tanjga besan na sudiju posle poraza od Crvene zvezde
Mondo pre 16 minutajoš 22 povezane
Brižit negirala da je Emanuela Makrona ošamarila zbog 30 godina mlađe glumice
Telegraf pre 41 minutajoš 3 povezane
Početak finalne utakmice Kupa Srbije u fudbalu kasnio pola sata, održan minut ćutanja u znak sećanja na Vladimira Cvetkovića
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Fudbaleri Zvezde na skeneru Kurira: Evo ko je u finalu Kupa zablistao, a ko se sve nije proslavio
Kurir pre 2 minutajoš 2 povezane
Vojska Srbije i Mađarske održale vazduhoplovne vežbe u Subotici i Somboru
Telegraf pre 56 minutajoš 1 povezana