Povezane vesti

Nikad me nije pozvao da pita za Željka: Miljana briznula u plač kada je videla Ivana Marinkovića! (video)

Nikad me nije pozvao da pita za Željka: Miljana briznula u plač kada je videla Ivana Marinkovića! (video)

Mondo 01.07.2021
Miljana Kulić se u "Zadruzi" rasplakala zbog oca svog deteta, Ivana Marinkovića. Miljana Kulić se u "Zadruzi" rasplakala zbog oca svog deteta, Ivana Marinkovića. Četvrta sezona "Zadruge" je sve bliže kraju, pa učesnici već nekoliko dana gledaju… »
Miljana Kulić grca u suzama zbog Zole! Otkrila koji trenutak je bio PRESUDAN u odnosu sa njim!

Miljana Kulić grca u suzama zbog Zole! Otkrila koji trenutak je bio PRESUDAN u odnosu sa njim!

Svet & Skandal 01.07.2021
Emotivno! Miljana Kulić završila je u suzama nakon što je pogledala klip sa njenim uspomenama. – Ne sviđa mi se ništa! Ovo su blamovi Miljane Kulić. Od svih ovih partnera najviše sam volela Ivana – rekla je Miljana. – Dok je bio sa mnom nije… »
Miljana se gušila u suzama kada je u zadruzi videla Ivana Marinkovića Kulićeva kroz jecaj poručila bivšem: Želela sam…

Miljana se gušila u suzama kada je u zadruzi videla Ivana Marinkovića Kulićeva kroz jecaj poručila bivšem: Želela sam…

Alo 01.07.2021
Zadrugari nisu mogli da suzdrže reakcije kada su na ekranu ugledali bivšeg zadrugara Daniela Višića sa kojim je Kulićeva bila u ljubavnom odnosu. Kada je videla neke delove sa ocem svog deteta, Miljana nije mogla da zadrži suze. U Beloj kući je… »

Vesti dana »