Povezane vesti
U selu Gojbulja nadomak Vučitrna pretučeni dečak: Napadali su me bez ikakvog razloga
Politika 02.07.2021
Trinaestogodišnji Nikola Perić, koga su nepoznati napadači pretukli u selu Gojbulja nadomak Vučitrna, primljen je u Kliničko — bolnički centar u Severnoj Mitrovici, a nakon saniranja zadobijenih povreda, zadržan je radi dalje opservacije. Sa vidnim… »
Dečak Nikola kog su pretukli Albanci za "Novosti": Išao sam sa braćom i napali su nas - bacili me na zemlju i udarali, uplašio…
Večernje novosti 02.07.2021
Foto: D. Zečević On je primljen je u Kliničko – bolnički centar u Severnoj Mitrovici, a nakon saniranja zadobijenih povreda, zadržan je radi dalje opservacije. Reporteri "Novosti" posetili su dečaka: - Išao sam sa braćom, napali su nas Albanci, mene su… »
Prebijeni dečak s Kosova: Oborili su me na pod i šutirali
Nova 02.07.2021
Maleni Nikola Perić, koga su nepoznati napadači, za koje se veruje da su Albanci, pretukli večeras u selu Gojbulja nadomak Vučitrna, primljen je u Kliničko – bolnički centar u Severnoj Mitrovici, a nakon saniranja zadobijenih povreda, zadržan je radi… »
Pretučeni dečak iz Vučitrna: Napali me bez razloga
Nova 02.07.2021
Trinaestogodišnji Nikola Perić koga su nepoznati napadači pretukli večeras u selu Gojbulja nadomak Vučitrna primljen je u Kliničko - bolnički centar u Severnoj Mitrovici, a nakon saniranja zadobijenih povreda, zadržan je radi dalje opservacije. Sa vidnim… »
Petković: Grupa Albanaca večeras je pretukla dečaka kod Vučitrna
Danas 02.07.2021
Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju, Petar Petković, izjavio je da je trinaestogodišnjeg dečaka Nikolu Perića večeras u selu Gojbulja kod Vučitrna „pretukla grupa Albanaca“. Prema njegovim rečima,do napada je došlo dok se dečak sam… »
Ispovest pretučenog dečaka na KiM: Udarali su me i šutirali po glavi, pokidali lanac s krstićem i gazili ga
Večernje novosti 01.07.2021
Foto: Kosovo Online Sa vidnim povredama iznad oka, podlivima i posekotinama na rukama i nogama, Nikola je za Kosovo onlajn rekao da je napadnut od grupe dečaka, starijih od sebe, bez ikakvog razloga. - Igrali sam fudbal sa svojom braćom i drugarima, a… »
Vesti dana »

Posle oblačnog jutra, stiže razvedravanje: U Srbiji danas do 29 stepeni
Euronews pre 1 satjoš 16 povezanih

(Video) Lov na ubicu Čarlija Kirka Otkriven snimak osumnjičenog za smrtonosni hitac
Dnevnik pre 22 minutajoš 14 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora zbog 'planiranja vojnog puča'
BBC News pre 58 minutajoš 14 povezanih

Srbije odavno nema, ovo su parovi polufinala Eurobasketa: Finci svima šok, ostali od početka jure zlato
Mondo pre 7 minutajoš 14 povezanih