Povezane vesti
U selu Gojbulja nadomak Vučitrna pretučeni dečak: Napadali su me bez ikakvog razloga
Politika 02.07.2021
Trinaestogodišnji Nikola Perić, koga su nepoznati napadači pretukli u selu Gojbulja nadomak Vučitrna, primljen je u Kliničko — bolnički centar u Severnoj Mitrovici, a nakon saniranja zadobijenih povreda, zadržan je radi dalje opservacije. Sa… »
Dečak Nikola kog su pretukli Albanci za "Novosti": Išao sam sa braćom i napali su nas - bacili me na zemlju i udarali…
Večernje novosti 02.07.2021
Foto: D. Zečević On je primljen je u Kliničko – bolnički centar u Severnoj Mitrovici, a nakon saniranja zadobijenih povreda, zadržan je radi dalje opservacije. Reporteri "Novosti" posetili su dečaka: - Išao sam sa braćom, napali su nas Albanci… »
Prebijeni dečak s Kosova: Oborili su me na pod i šutirali
Nova 02.07.2021
Maleni Nikola Perić, koga su nepoznati napadači, za koje se veruje da su Albanci, pretukli večeras u selu Gojbulja nadomak Vučitrna, primljen je u Kliničko – bolnički centar u Severnoj Mitrovici, a nakon saniranja zadobijenih povreda, zadržan je… »
Pretučeni dečak iz Vučitrna: Napali me bez razloga
Nova 02.07.2021
Trinaestogodišnji Nikola Perić koga su nepoznati napadači pretukli večeras u selu Gojbulja nadomak Vučitrna primljen je u Kliničko - bolnički centar u Severnoj Mitrovici, a nakon saniranja zadobijenih povreda, zadržan je radi dalje opservacije. Sa… »
Petković: Grupa Albanaca večeras je pretukla dečaka kod Vučitrna
Danas 02.07.2021
Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju, Petar Petković, izjavio je da je trinaestogodišnjeg dečaka Nikolu Perića večeras u selu Gojbulja kod Vučitrna „pretukla grupa Albanaca“. Prema njegovim rečima,do napada je došlo dok se… »
Ispovest pretučenog dečaka na KiM: Udarali su me i šutirali po glavi, pokidali lanac s krstićem i gazili ga
Večernje novosti 01.07.2021
Foto: Kosovo Online Sa vidnim povredama iznad oka, podlivima i posekotinama na rukama i nogama, Nikola je za Kosovo onlajn rekao da je napadnut od grupe dečaka, starijih od sebe, bez ikakvog razloga. - Igrali sam fudbal sa svojom braćom i drugarima, a… »
Vesti dana »
"Neko bitan je bio u tom: Avionu!" Mreže gore zbog teorija zavere o sudaru u Vašingtonu, pominje se i atentat: "Pogledajte snimak, nešto smrdi!"
Blic pre 4 satijoš 5 povezanih
Univerzitet u Beogradu planira da formira radne grupe da stučno procene koliko su zahtevi studenata ispunjeni
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
Nije vic da Tramp hoće da kupi Grenland – kaže njegov državni sekretar
Danas pre 3 satajoš 1 povezana