Повезане вести

У селу Гојбуља надомак Вучитрна претучени дечак: Нападали су ме без икаквог разлога

У селу Гојбуља надомак Вучитрна претучени дечак: Нападали су ме без икаквог разлога

Политика 02.07.2021
Тринаестогодишњи Никола Перић, кога су непознати нападачи претукли у селу Гојбуља надомак Вучитрна, примљен је у Клиничко — болнички центар у Северној Митровици, а након санирања задобијених повреда, задржан је ради даље… »
Дечак Никола ког су претукли Албанци за "Новости": Ишао сам са браћом и напали су нас - бацили ме на земљу и ударали, уплашио…

Дечак Никола ког су претукли Албанци за "Новости": Ишао сам са браћом и напали су нас - бацили ме на земљу и ударали, уплашио…

Вечерње новости 02.07.2021
Фото: Д. Зечевић Он је примљен је у Клиничко – болнички центар у Северној Митровици, а након санирања задобијених повреда, задржан је ради даље опсервације. Репортери "Новости" посетили су дечака: - Ишао сам са браћом, напали… »
Пребијени дечак с Косова: Оборили су ме на под и шутирали

Пребијени дечак с Косова: Оборили су ме на под и шутирали

Нова 02.07.2021
Малени Никола Перић, кога су непознати нападачи, за које се верује да су Албанци, претукли вечерас у селу Гојбуља надомак Вучитрна, примљен је у Клиничко – болнички центар у Северној Митровици, а након санирања задобијених… »
Претучени дечак из Вучитрна: Напали ме без разлога

Претучени дечак из Вучитрна: Напали ме без разлога

Нова 02.07.2021
Тринаестогодишњи Никола Перић кога су непознати нападачи претукли вечерас у селу Гојбуља надомак Вучитрна примљен је у Клиничко - болнички центар у Северној Митровици, а након санирања задобијених повреда, задржан је ради… »
Петковић: Група Албанаца вечерас је претукла дечака код Вучитрна

Петковић: Група Албанаца вечерас је претукла дечака код Вучитрна

Данас 02.07.2021
Директор Канцеларије Владе Србије за Косово и Метохију, Петар Петковић, изјавио је да је тринаестогодишњег дечака Николу Перића вечерас у селу Гојбуља код Вучитрна „претукла група Албанаца“. Према његовим речима,до напада је… »
Исповест претученог дечака на КиМ: Ударали су ме и шутирали по глави, покидали ланац с крстићем и газили га

Исповест претученог дечака на КиМ: Ударали су ме и шутирали по глави, покидали ланац с крстићем и газили га

Вечерње новости 01.07.2021
Фото: Косово Онлине Са видним повредама изнад ока, подливима и посекотинама на рукама и ногама, Никола је за Косово онлајн рекао да је нападнут од групе дечака, старијих од себе, без икаквог разлога. - Играли сам фудбал са својом… »

Вести дана »