Povezane vesti

Brnabić na Prespa forumu na Ohridu: Pored EU, fokus i na regionalnoj saradnji

Brnabić na Prespa forumu na Ohridu: Pored EU, fokus i na regionalnoj saradnji

Blic 02.07.2021
Premijerka Ana Brnabić učestvuje danas na Prespa forumu na Ohridu koji okuplja lidere Zapadnog Balkana, ali i zvaničnike Evropske unije i Sjedinjenih Američkih Država. Brnabić je tokom svog obraćanja zajedno sa premijerima država Zapadnog Balkana… »
Tegeltija i Zaev razgovarali o obavezama na putu ka EU

Tegeltija i Zaev razgovarali o obavezama na putu ka EU

Slobodna Evropa 02.07.2021
Unapređenje bilateralnih odnosa, proces evropskih integracija, te jačanje trgovinske razmjene glavne su teme o kojima su predsjedavajući Vijeća ministara Bosne i Hercegovine (BiH) Zoran Tegeltija i predsjednik Vlade Republike Sjeverne Makedonije Zoran… »
Zaev: Balkan je nova nada Evrope

Nova 02.07.2021
Premijer Severne Makedonije, Zoran Zaev, ocenio je danas u Ohridu da je "Balkan nova nada Evrope" i da je pokazao da probleme može da rešava ;dijalogom. „Balkan može, Balkan isporučuje, Balkan je nova nada Evrope. Balkan je Evropa. Mi to možemo… »

Nova 02.07.2021
Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev ocenio je danas u Ohridu da je "Balkan nova nada Evrope" i da je pokazao da probleme može da rešava dijalogom. „Balkan može, Balkan isporučuje, Balkan je nova nada Evrope. Balkan je Evropa. Mi to možemo… »

Danas 01.07.2021
Premijer Severne Makedonije, Zoran Zaev ocenio je danas u Ohridu da je „Balkan nova nada Evrope“ i da je pokazao da probleme može da rešava dijalogom. „Balkan može, Balkan isporučuje, Balkan je nova nada Evrope. Balkan je Evropa. Mi to možemo… »

Vesti dana »