Povezane vesti
Temerinska ulica i deo Salajke bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 02.07.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 17 sati biti ulice Branka Radičevića, Save Đisalova i Temerinska u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Šangaj bez vode do 13 sati
RTV 02.07.2021
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti naselje Šangaj, najavljuje novosadsko Javno komunalno preduzeće Vodovod i kanalizacija. U Sremskoj Kamenici bez vode će do 15 sati biti Slavujeva i okolne ulice. Takođe, zbog radova… »
Deo Sremske Kamenice bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 02.07.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 15 sati biti Slavujeva i okolne ulice u Sremskoj Kamenici. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Šangaj i deo Futoga bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 02.07.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 12 sati biti naselje Pesak u Futogu, a do 13 sati celo naselje Šangaj u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Vesti dana »

Hiljade demonstranata u Tel Avivu protiv izraelskog plana preuzimanja kontrole nad Gazom
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Uhapšena 3 muškarca zbog nedozvoljenog penjanja na Ajfelovu kulu: Jedan skočio padobranom
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Automobili na granici sa Hrvatskom čekaju četiri sata, ka Mađarskoj po sat i po
Danas pre 7 satijoš 1 povezana