Povezane vesti
Temerinska ulica i deo Salajke bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 02.07.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 17 sati biti ulice Branka Radičevića, Save Đisalova i Temerinska u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Šangaj bez vode do 13 sati
RTV 02.07.2021
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti naselje Šangaj, najavljuje novosadsko Javno komunalno preduzeće Vodovod i kanalizacija. U Sremskoj Kamenici bez vode će do 15 sati biti Slavujeva i okolne ulice. Takođe, zbog radova… »
Deo Sremske Kamenice bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 02.07.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 15 sati biti Slavujeva i okolne ulice u Sremskoj Kamenici. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Šangaj i deo Futoga bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 02.07.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 12 sati biti naselje Pesak u Futogu, a do 13 sati celo naselje Šangaj u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Vesti dana »
Otac Lindzi Von: Dok se ja pitam, ona se više neće takmičiti!
Sport klub pre 9 minutajoš 37 povezanih
Hag: Tužilaštvo predložilo sudu da bivše lidere tzv. OVK osudi na po 45 godina zatvora, imali cilj da preuzmu KiM
RTV pre 4 satijoš 44 povezane
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1
Beta pre 11 satijoš 9 povezanih
Novi dug po starim bilansima: Januarski krediti veći za 15,2 odsto, sa otplatom najviše kasne preduzetnici
Biznis.rs pre 7 satijoš 30 povezanih