Повезане вести
Кристина ће морати да се исели из Србије! Кристијан потпуно разочаран у љубавницу - "Какве сам бљувотине чуо о њој!"
Мондо 02.07.2021
Кристијан Голубовић шокиран због свега што је сазнао о Кристини Спалевић. Кристијан Голубовић шокиран због свега што је сазнао о Кристини Спалевић. Кристијан Голубовић недавно је у својој ексклузивној исповести за МОНДО отворено… »
Рекао сам да ме она и дете више неће видети! Кристијан открио све о сусрету са супругом - "Узела ми је огроман новац!"
Мондо 02.07.2021
Кристијан Голубовић проговорио о сусрету са супругом Иваном. Кристијан Голубовић проговорио о сусрету са супругом Иваном. Кристијан Голубовић недавно је у својој ексклузивној исповести за МОНДОотворено говорио о деведесетим… »
"Жена ми је узела огроман новац, кристина ме је много разочарала": Кристијан Голубовић о сусрету са Иваном, парама и љубавници…
Блиц 01.07.2021
Откако је избачен из "Задруге", Кристијан Голубовић се не смирује. Један дан је у Крушевцу, други дан у Новом Саду, а ишао је и до Краљева, где се срео са супругом Иваном, која је поднела захтев за развод брака. - Најпријатније… »
Вести дана »
Вучић: Размотрено више сценарија за заштиту интереса земље, грађана и привреде
РТК пре 34 минутајош 40 повезаних
Објављене адресе на којима грађани Новог Сада могу поднети захтев за легализацију објеката
Мој Нови Сад пре 29 минутајош 51 повезана
У ваздушним ударима Тајланда на Камбоџу погинула четири цивила, рањено девет
Еуроневс пре 2 сатајош 35 повезаних
Зеленски: Не постоји јединствен став о територијама, потребне и безбедносне гаранције
РТВ пре 35 минутајош 42 повезане