Повезане вести
Усликани заједно: Душко Вујошевић напустио Клуж и одмах се срео са Жељком Обрадовићем (фото)
Вечерње новости 02.07.2021
Фото: Н. Параушић Он је у румунском клубу обављао посао стручног саветника, јер због здравља не може да буде тренер. Сарадња је трајала две године и није настављена. – Са великом дилемом сам отишао у Клуж, знају сви на који… »
Вујошевић напустио тим: ‘Добио сам понуду коју сам морао одбити!’
Хот спорт 02.07.2021
Напушта румунски Клуж искусни стручњак! Српски тренер Душко Вујошевић напустио је екипу румунског Клужа, незадовољан понудом коју је добио. ‘Са великом дилемом сам отишао у Клуж, знају сви на који начин сам се пре тога растао… »
Вујошевић се растао са Клужом: Дали су ми понуду коју сам морао да одбијем
Моззарт спорт 02.07.2021
"Носим лепе успомене из Румуније. Они су после успеха које смо постигли очигледно осетили да даље могу сами и да им не треба никакво туторство и супервизија" Растали су се Душко Вујошевић и Клуж... Трофејном стручњаку је… »
Дуле Вујошевић напустио Клуж, открио разлог растанка
Спортске.нет 02.07.2021
Трофејни кошаркашки тренер Душко Вујошевић званично је без клуба пошто се после две године растао са румунским Клужом чија понуда о продужетку сарадње није задовољила бившег стратега Партизана. Вујошевић је због нестабилног… »
Вести дана »
У Србији претежно сунчано, на истоку и југу са кишом, температуре до 16 степени
РТВ пре 3 сатајош 1 повезана
Лицем у лице, а између кордон: Скупови подршке власти и Дијани Хрки у Београду
BBC News пре 3 сатајош 2 повезане
„Тражимо одговорност за све насилно прекинуте животе“: Подршка породица убијених у Рибникару Дијани Хрки
Данас пре 9 сатијош 1 повезана