Povezane vesti

Uslikani zajedno: Duško Vujošević napustio Kluž i odmah se sreo sa Željkom Obradovićem (foto)

Uslikani zajedno: Duško Vujošević napustio Kluž i odmah se sreo sa Željkom Obradovićem (foto)

Večernje novosti 02.07.2021
Foto: N. Paraušić On je u rumunskom klubu obavljao posao stručnog savetnika, jer zbog zdravlja ne može da bude trener. Saradnja je trajala dve godine i nije nastavljena. – Sa velikom dilemom sam otišao u Kluž, znaju svi na koji način sam se pre… »
Vujošević napustio tim: ‘Dobio sam ponudu koju sam morao odbiti!’

Vujošević napustio tim: ‘Dobio sam ponudu koju sam morao odbiti!’

Hot sport 02.07.2021
Napušta rumunski Kluž iskusni stručnjak! Srpski trener Duško Vujošević napustio je ekipu rumunskog Kluža, nezadovoljan ponudom koju je dobio. ‘Sa velikom dilemom sam otišao u Kluž, znaju svi na koji način sam se pre toga rastao sa klubom u… »
Vujošević se rastao sa Klužom: Dali su mi ponudu koju sam morao da odbijem

Vujošević se rastao sa Klužom: Dali su mi ponudu koju sam morao da odbijem

Mozzart sport 02.07.2021
"Nosim lepe uspomene iz Rumunije. Oni su posle uspeha koje smo postigli očigledno osetili da dalje mogu sami i da im ne treba nikakvo tutorstvo i supervizija" Rastali su se Duško Vujošević i Kluž... Trofejnom stručnjaku je nedavno istekao… »
Dule Vujošević napustio Kluž, otkrio razlog rastanka

Dule Vujošević napustio Kluž, otkrio razlog rastanka

Sportske.net 02.07.2021
Trofejni košarkaški trener Duško Vujošević zvanično je bez kluba pošto se posle dve godine rastao sa rumunskim Klužom čija ponuda o produžetku saradnje nije zadovoljila bivšeg stratega Partizana. Vujošević je zbog nestabilnog zdravstvenog… »

Vesti dana »