Povezane vesti
Oproštaj koji je digao grobare na noge: Vidite šta je Jaramaz poručio navijačima Partizana na rastanku (foto)
Večernje novosti 02.07.2021
Foto: D. Stjepanović - Instagram printskrin/jaramazognjen Ognjenu Jaramazu je istekao ugovor sa Partizanom, a reprezentativni bek je odlučio da karijeru nastavi u klubu koji će igrati Evroligu. On je danas predstavljen u svom novom timu - minhenskom… »
Zvanično, jaramaz je bajernov! Srpski igrač postpisao na tri godine: "Radujem se novoj saradnji sa Trinkijerijem" (foto)
Večernje novosti 02.07.2021
Foto: N. Paraušić Dvadesetpetogodišnji Srbin u petak je potpisao ugovor do leta 2024. - Veoma sam srećan i jedva čekam da postanem deo Bajernove košarke. Uzbuđen sam što ponovo radim sa Andreom (Trinkijeri), sa kojim me veže čvrsta veza još od… »
Konačno u evroligi! Ognjen Jaramaz završio s Partizanom i odmah potpisao za novi klub!
Sportal blic 02.07.2021
Željko Obradović preuzeo je i odmah povukao konkretne poteze, a jedan od njih je i da Ognjen Jaramaz ne produži saradnju sa crno-belima. Nije uopšte dugo prošlo, a on već ima novi klub. Naime, kako je saopštio njegov menadžer Miodrag Ražnatović… »
Gotovo: Ovo niko nije očekivao – Jaramaz juče napustio Partizan, danas zvanično ima novi klub!
Hot sport 02.07.2021
Srpski košarkaš Ognjen Jaramaz predstavljen je u novom klubu! Prethodnih dana najavljivalo se da bi jedan od najboljih igrača ‘parnog valjka’ mogao da napusti Humsku i preseli se u Bajern iz Minhena, a sada se to i dogodilo. Nemački klub je na… »
Potvrda iz Minhena: Jaramaz je novi košarkaš Bajerna
N1 Info 02.07.2021
Ognjen Jaramaz novi je košarkaš Bajerna iz Minhena, potvrdio je u petak nemački klub. Srpski bek potpisao je ugovor do 2024. godine. Srpskom košarkašu je istekao ugovor sa Partizanom, a crno-beli su u četvrtak potvrdili da saradnja neće biti… »
Bajern predstavio Jaramaza: Uz Trinkijerija, biće lider tima
Nova 02.07.2021
KK Bajern Minhen predstavio je Ognjena Jaramaza kao novo pojačanje kluba. Jaramaz je iz Partizana otišao u Bajern i potpisao ugovor na tri godine, ponovo će sarađivati sa Andreom Trinkijerijem, koji ga je u crno-belom košarkaški vratio u život… »
Jaramaz u Bajernu posle rastanka sa Partizanom
Sportski žurnal 02.07.2021
Bivši bek Partizana sa nemačkim klubom potpisao je trogodišnji ugovor. Srpski košarkš Ognjen Jaramaz od danas je novi igrač Bajerna, zvanično je potvrdio klub iz Minhena. Kako se navodi, bivši bek Partizana sa nemačkim klubom potpisao je… »
Vesti dana »
Prosvetari premijeru: Da li Vi hoćete da se mi naljutimo, pa da drugo polugodište ne počne na vreme
Novi magazin pre 1 satjoš 28 povezanih
Koji su zakoni i propisi prekršeni objavljivanjem pasoša mladića u medijima
Vreme pre 1 satjoš 18 povezanih
Negativan rekord: Đokoviću se nikada nije dogodio kiks kao u Brizbejnu
Danas pre 3 satajoš 30 povezanih