Повезане вести

Станковић зна шта је Крстичић урадио - ''хвала му на свему'': Појачање за Лигу шампиона, на терену и у свлачионици!

Станковић зна шта је Крстичић урадио - ''хвала му на свему'': Појачање за Лигу шампиона, на терену и у свлачионици!

Мондо 02.07.2021
Српски шампион обезбедио важан потпис, а Дејан Станковић презадовољан због тога. Српски шампион обезбедио важан потпис, а Дејан Станковић презадовољан због тога. Ненад Крстичић представљен је у Црвеној звезди, где треба да… »
Станковић и Мркела дочекали Крстичића у Аустрији, он одмах поручио: "Као да нисам ни одлазио, желим да наставимо где смо…

Станковић и Мркела дочекали Крстичића у Аустрији, он одмах поручио: "Као да нисам ни одлазио, желим да наставимо где смо…

Спортал блиц 02.07.2021
Дрес је по други пут задужио искусни везни фудбалер , који се обавезао на трогодишњу верност освајачу дупле круне. Овај 30-годишњи Београђанин је стигао из АЕК-а и друго је појачање црвено-белих овог лета, после Александра… »
Крстичић поново у Звезди: Као да нисам ни одлазио (видео)

Крстичић поново у Звезди: Као да нисам ни одлазио (видео)

Спортски журнал 02.07.2021
Крстичић је претходне две сезоне провео у АЕК- у из Атине. Српски фудбалски репрезентативац Ненад Крстичић званично се данас вратио у Црвену звезду, саопштили су црвено-бели. Како се наводи, искусни фудбалер средине терена… »
Крстичић искрен: ‘Нисам отишао на утакмицу, да бих гледао Звезду!’

Крстичић искрен: ‘Нисам отишао на утакмицу, да бих гледао Звезду!’

Хот спорт 02.07.2021
У редове Црвене звезде вратио се везиста Ненад Крстичић. Велика жеља Дејана Станковића био је везиста Ненад Крстичић, који је дошао из АЕК-а. ‘Осећам се као да нисам ни одлазио. Саиграчи су ме одмах прихватили на прави начин… »
Крстичић промовисан, Мркела и Станковић блистају: Способан је да саиграче учини бољим

Крстичић промовисан, Мркела и Станковић блистају: Способан је да саиграче учини бољим

Моззарт спорт 02.07.2021
"У Грчкој сам изгубио емоцију према фудбалу“, поручио искусни везиста. Било је покушаја и раније, али су се коцкице трансфера, или боље рећи повратка, Ненада Крстичића у Црвену звезду склопљене лета 2021. године. Дуго га је… »
Крстичићев план - лига шампиона и дупла круна! Једном саиграчу се радује, а машта о публици - ''Звезда је велики клуб!''

Крстичићев план - лига шампиона и дупла круна! Једном саиграчу се радује, а машта о публици - ''Звезда је велики клуб!''

Мондо 02.07.2021
Централни везни Црвене звезде, повратник из грчког АЕК-а, представљен у новом дресу. Централни везни Црвене звезде, повратник из грчког АЕК-а, представљен у новом дресу. Ненад Крстичић је потписао уговор са Црвеном звездом, а… »
''Нисам играо мечеве да бих гледао звезду!'' крстичић одмах одушевио: У Грчкој изгубио емоције, вратио се да воли фудбал

''Нисам играо мечеве да бих гледао звезду!'' крстичић одмах одушевио: У Грчкој изгубио емоције, вратио се да воли фудбал

Мондо 02.07.2021
Искусни везни фудбалер поново у црвено-белом дресу, пресрећан због повратка у Београд. Искусни везни фудбалер поново у црвено-белом дресу, пресрећан због повратка у Београд. Црвена звезда ће у нову сезону ући јача за Ненада… »
Крстичић: У Грчкој сам изгубио емоцију, у Звезди је имам

Крстичић: У Грчкој сам изгубио емоцију, у Звезди је имам

Нова 02.07.2021
Ненад Крстичић задовољан је повратком у Црвену звезду, после боравка у Грчкој. Крстичић је дошао из АЕК-а, а у Звезди је претходно играо од 2017. до 2019. Играо је Лигу Европе и Лигу шампиона, жели да понови успехе. „Имам осећај… »

Вести дана »