Povezane vesti

Stanković i Mrkela dočekali Krstičića u Austriji, on odmah poručio: "Kao da nisam ni odlazio, želim da nastavimo gde smo…

Stanković i Mrkela dočekali Krstičića u Austriji, on odmah poručio: "Kao da nisam ni odlazio, želim da nastavimo gde smo…

Sportal blic 02.07.2021
Dres je po drugi put zadužio iskusni vezni fudbaler , koji se obavezao na trogodišnju vernost osvajaču duple krune. Ovaj 30-godišnji Beograđanin je stigao iz AEK-a i drugo je pojačanje crveno-belih ovog leta, posle Aleksandra Dragovića, koji je… »
Stanković zna šta je Krstičić uradio - ''hvala mu na svemu'': Pojačanje za Ligu šampiona, na terenu i u svlačionici!

Stanković zna šta je Krstičić uradio - ''hvala mu na svemu'': Pojačanje za Ligu šampiona, na terenu i u svlačionici!

Mondo 02.07.2021
Srpski šampion obezbedio važan potpis, a Dejan Stanković prezadovoljan zbog toga. Srpski šampion obezbedio važan potpis, a Dejan Stanković prezadovoljan zbog toga. Nenad Krstičić predstavljen je u Crvenoj zvezdi, gde treba da bude jedno od… »
Krstičić ponovo u Zvezdi: Kao da nisam ni odlazio (video)

Krstičić ponovo u Zvezdi: Kao da nisam ni odlazio (video)

Sportski žurnal 02.07.2021
Krstičić je prethodne dve sezone proveo u AEK- u iz Atine. Srpski fudbalski reprezentativac Nenad Krstičić zvanično se danas vratio u Crvenu zvezdu, saopštili su crveno-beli. Kako se navodi, iskusni fudbaler sredine terena potpisao je trogodišnji… »
Krstičić iskren: ‘Nisam otišao na utakmicu, da bih gledao Zvezdu!’

Krstičić iskren: ‘Nisam otišao na utakmicu, da bih gledao Zvezdu!’

Hot sport 02.07.2021
U redove Crvene zvezde vratio se vezista Nenad Krstičić. Velika želja Dejana Stankovića bio je vezista Nenad Krstičić, koji je došao iz AEK-a. ‘Osećam se kao da nisam ni odlazio. Saigrači su me odmah prihvatili na pravi način. Znam da je… »
Krstičić promovisan, Mrkela i Stanković blistaju: Sposoban je da saigrače učini boljim

Krstičić promovisan, Mrkela i Stanković blistaju: Sposoban je da saigrače učini boljim

Mozzart sport 02.07.2021
"U Grčkoj sam izgubio emociju prema fudbalu“, poručio iskusni vezista. Bilo je pokušaja i ranije, ali su se kockice transfera, ili bolje reći povratka, Nenada Krstičića u Crvenu zvezdu sklopljene leta 2021. godine. Dugo ga je želeo Dejan… »
''Nisam igrao mečeve da bih gledao zvezdu!'' krstičić odmah oduševio: U Grčkoj izgubio emocije, vratio se da voli fudbal

''Nisam igrao mečeve da bih gledao zvezdu!'' krstičić odmah oduševio: U Grčkoj izgubio emocije, vratio se da voli fudbal

Mondo 02.07.2021
Iskusni vezni fudbaler ponovo u crveno-belom dresu, presrećan zbog povratka u Beograd. Iskusni vezni fudbaler ponovo u crveno-belom dresu, presrećan zbog povratka u Beograd. Crvena zvezda će u novu sezonu ući jača za Nenada Krstičića, veznog… »
Krstičićev plan - liga šampiona i dupla kruna! Jednom saigraču se raduje, a mašta o publici - ''Zvezda je veliki klub!''

Krstičićev plan - liga šampiona i dupla kruna! Jednom saigraču se raduje, a mašta o publici - ''Zvezda je veliki klub!''

Mondo 02.07.2021
Centralni vezni Crvene zvezde, povratnik iz grčkog AEK-a, predstavljen u novom dresu. Centralni vezni Crvene zvezde, povratnik iz grčkog AEK-a, predstavljen u novom dresu. Nenad Krstičić je potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, a zatim je i predstavljen… »
Krstičić: U Grčkoj sam izgubio emociju, u Zvezdi je imam

Krstičić: U Grčkoj sam izgubio emociju, u Zvezdi je imam

Nova 02.07.2021
Nenad Krstičić zadovoljan je povratkom u Crvenu zvezdu, posle boravka u Grčkoj. Krstičić je došao iz AEK-a, a u Zvezdi je prethodno igrao od 2017. do 2019. Igrao je Ligu Evrope i Ligu šampiona, želi da ponovi uspehe. „Imam osećaj kao da nisam… »

Vesti dana »