Повезане вести

Милица Адамовић: Кристијан лаже, а ја се борим за живот

Милица Адамовић: Кристијан лаже, а ја се борим за живот

Нова 02.07.2021
Криминалац и ријалити учесник, Кристијан Голубовић, објавио је на Фејсбуку и Инстаграму да жели да донира бубрег Милици Адамовић (30), која месецима уназад моли људе да деле снимке у којима тражи донора. Међутим, након јавног… »
Ово је права истина! Огласио се Кристијан након што је Милица рекла да јој не одговара на поруке: Напада ме, а хоћу бубрег да…

Ово је права истина! Огласио се Кристијан након што је Милица рекла да јој не одговара на поруке: Напада ме, а хоћу бубрег да…

Ало 02.07.2021
Истиче да не скупља поене преко медија и народа својим поступцима. Кристијан Голубовић саопштио је на свом Инстаграм профилу да је спреман да донира бубрег Милици Адемовић којој је збо болести угрижен живот. Она се потом… »
Огласио се, па нестао! Милици Кристијан не одговара на поруке, задругар као да је у земљу пропао након што је јавно рекао да…

Огласио се, па нестао! Милици Кристијан не одговара на поруке, задругар као да је у земљу пропао након што је јавно рекао да…

Ало 02.07.2021
Она је истакла да ју је он само таговао на видео снимку и то је све. Након што је Кристијан рекао да жели да донира бубрег, огласила се Милица Адамовић за Курир и демантовала ове наводе. - Није истина да ми се Кристијан Голубовић… »
Кристијан јој јавно понудио бубрег, па заћутао: Милица хитно мора на операцију - писала му, али одговора и даље нема

Кристијан јој јавно понудио бубрег, па заћутао: Милица хитно мора на операцију - писала му, али одговора и даље нема

Мондо 02.07.2021
Милица Адамовић (30) бије животну битку и хитно мора на операцију. Она већ данима уназад моли људе да деле снимак у којем тражи помоћ и донора за нултом крвном групом за неопходну трансплантацију бубрега. Милица Адамовић (30)… »

Вести дана »