Повезане вести
"Меркелова је папа ЕУ, а ми смо њени верници": Еди Рама жестоко ударио на Ангелу, није штедео речи!
Правда 02.07.2021
Албански премијер Еди Рама упоредио је данас пут ка Европској унији са комадом Семјуела Бекета у којем се ликови договоре да негде крену, али се после тога не мичу. - То осликава оно што се овде дешава. Ја више немам неки осећај… »
Еди Рама упоредио пут ка ЕУ са комадом Семјуела Бекета: "Нисам ни исфрустриран, ни депресиван, одлично сам"
Блиц 02.07.2021
Албански премијер Еди Рама упоредио је данас пут ка Европској унији са комадом Семјуела Бекета у којем се ликови договоре да негде крену, али се после тога не мичу. - То осликава оно што се овде дешава. Ја више немам неки осећај… »
Рама: Нисам ни исфрустриран, ни депресиван, одлично сам
Нова 02.07.2021
Албански премијер Еди Рама упоредио је данас пут ка Европској унији са комадом Семјуела Бекета у којем се ликови договоре да негде крену, али се после тога не мичу. „То осликава оно што се овде дешава. Ја више немам неки осећај и… »
Вести дана »

Данас претежно сунчано и топло, увече и током ноћи наоблачење с кишом и локалним пљусковима са грмљавином
Глас Зајечара пре 4 сатијош 26 повезаних

Сланкаменац: Међу провокаторима и онај по надимку Шулц, пољопривредници ухапшени да би нас застрашили
Н1 Инфо пре 11 минутајош 22 повезане

Израел је починио геноцид у Гази, саопштила истражна комисија Уједињених нација
BBC News пре 3 сатајош 22 повезане