Povezane vesti
Brnabić: Riker mi na sastanku nije pomenuo međusobno priznanje Srbije i Kosova
Novi magazin 02.07.2021
Premijerka Srbije Ana Brnabić je danas u Ohridu rekla da na sastanku sa visokim američkim funkcionerom Filipom Rikerom nije razgovarala o međusobnom priznanju Srbije i Kosova. "Na sastanku koji sam imala sa Filipom Rikerom ni u jednom trenutku nije… »
Brnabić: Riker nije spomenuo međusobno priznanje Srbije i Kosova
N1 Info 02.07.2021
Na sastanku sa Filipom Rikerom, on nije pomenuo međusobno priznanje i ja dijalog Beograda i Prištine ne vidim kao razgovore na kojem se priča o međusobnom priznanju, rekla je premijerka Srbije Ana Brnabić. „Pričali smo o Briselskom sporazumu, on je… »
Vesti dana »
Proterano više od 220.000, a ubijeno ili nestalo 1.904 Srba! Dan sećanja na stradale i prognane u akciji "Oluja" u Mrkonjić Gradu, obratiće se Vučić: "Govoriću o idejama koje neki pokušavaju da nam proguraju"
Blic pre 27 minutajoš 2 povezane
Crveni meteo-alarm u Srbiji, od četvrtka kakvo-takvo osveženje – stari saveti za građane i dalje na snazi
RTS pre 17 minutajoš 3 povezane
„Ovo im je poslednja šansa“: Tramp ponovo preti Iranu, tvrdi da su pregovori u toku iako Teheran to negira
Danas pre 8 satijoš 2 povezane
Oglasio se Taki nakon svađe Maje i Asmina! Šokiran da mu je razlupala automobil, evo šta je rekao
Telegraf pre 5 satijoš 5 povezanih