Повезане вести

Одрастао сам у тешко време за моју земљу: Ђоковић послао поруку која ће дуго одзвањати у светским медијима!

Одрастао сам у тешко време за моју земљу: Ђоковић послао поруку која ће дуго одзвањати у светским медијима!

Хот спорт 02.07.2021
Лако је славио. Новак Ђоковић је у трећем колу Вимблдона савладао Дениса Кудлу са 3:0. Наредни ривал биће му Кристијан Гарин који је био бољи од Педра Мартинеза. Новак је на конференцији након меча прво причао о проблемима са… »
Ђоковић: Провео сам много времена у планини са вуковима

Ђоковић: Провео сам много времена у планини са вуковима

Нова 02.07.2021
Новак Ђоковић је савладао Дениса Кудлу са 6:4, 6:3, 7:6(7), а након меча је био сјајно расположен, те је на сјајан начин објаснио пут ка успеху. Новак је објаснио због чега није одустао ни у једном моменту у спектакуларном… »
Иако нису навијали за њега, сви су аплаудирали Ђоковићу када је рекао ово о одрастању у Србији: Тражили смо основне ствари…

Иако нису навијали за њега, сви су аплаудирали Ђоковићу када је рекао ово о одрастању у Србији: Тражили смо основне ствари…

Спортал блиц 02.07.2021
је након три сета против Дениса Кудле заказао дуел са Кристијаном Гарином у осмини финала Вимблдона. Ђоковић је био доминантан у прва два сета, ток је трећи освојио преко тајбрејка у којем је шансе имао и Американац. Након… »
Ђоковић о својој тајни: "Одрастање у тешким тренуцима за земљу ме ојачало"

Ђоковић о својој тајни: "Одрастање у тешким тренуцима за земљу ме ојачало"

Спортске.нет 02.07.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић изјавио је да одустајање за њега није опција, те је честитао ривалу Денису Кудли на пруженом отпору у трећој рунди Вимблдона. Ђоковић је у три сета савладао Американца, али није то био… »
"Ово је енергија вукова": Ђоковић прокоментарисао пласман у осмину финала Вимблдона

"Ово је енергија вукова": Ђоковић прокоментарисао пласман у осмину финала Вимблдона

Вечерње новости 02.07.2021
ФОТО: АП Српски ас је губио током већег дела трећег сета и тај-брејка, али је успео да се извуче после велике борбе и на крају добије тај део сусрета. - Мислим да је то заштитни знак сваког спортисте, барем би требало да буде. То… »

Вести дана »