Povezane vesti
Novosadski Pravni fakultet objavio da je student kažnjen zatvorom, student kaže da je to hajka
Danas 03.07.2021
Pravni fakultet u Novom Sadu objavio je u rubrici „Info tabla“ na svom zvaničnom sajtu da je suspendovani student Stefan Karanović „osuđen na kaznu zatvora zbog pretnji profesoru“, što je Karanović ocenio kao „nastavak hajke“ protiv… »
Fakultet kaže da je student osuđen, on tvrdi: To je hajka
Nova 03.07.2021
Pravni fakultet u Novom Sadu objavio je u rubrici "Info tabla" na svom zvaničnom sajtu da je suspendovani student Stefan Karanović "osuđen na kaznu zatvora zbog pretnji profesoru", što je Karanović ocenio kao "nastavak hajke" protiv njega. U toj… »
Suspendovani student: Pravni fakultet u Novom Sadu nastavio hajku protiv mene
N1 Info 03.07.2021
Pravni fakultet u Novom Sadu objavio je, u rubrici "Info tabla" na svom zvaničnom sajtu, da je suspendovani student Stefan Karanović "osuđen na kaznu zatvora zbog pretnji profesoru", što je Karanović ocenio kao "nastavak hajke" protiv njega. U toj… »
Vesti dana »

Nevreme pogodilo Balkan: Prete poplave, olujni vetar stvara haos u Zagrebu, a u Bosni je najgore
Nova pre 1 satjoš 24 povezane

Novosadski studenti šetaju do Tužilaštva i BIA: „Da mi vas nešto pitamo“
Vreme pre 1 satjoš 6 povezanih

Nikola, kako ovo? Amerika bruji o nestvarnom potezu Jokića (video)
Večernje novosti pre 2 satajoš 18 povezanih

"Jadar" kao mogući strateški projekat EU: Koje benefite nudi Evropa, a šta (ne) žele građani Srbije
Insajder pre 3 satajoš 3 povezane

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 12 satijoš 7 povezanih