Povezane vesti
Raste broj umrlih od vrućine na severozapadu SAD
Danas 03.07.2021
Iz dana u dan raste broj umrlih od talasa vrućine koji je ove nedelje pogodio severozapad SAD i susedni deo Kanade, a medicinsko osoblje koje je pomagalo ljudima posrnulim pod temperaturamom iznad 40 stepeni, reklo je da očekuje da će bilans dalje rasti… »
Talas vrućine odnosi sve više ljudskih života na severozapadu SAD
N1 Info 03.07.2021
Iz dana u dan raste broj umrlih od talasa vrućine koji je ove nedelje pogodio severozapad SAD i susedni deo Kanade, a medicinsko osoblje koje je pomagalo ljudima posrnulim pod temperaturamom iznad 40 stepeni, reklo je da očekuje da će bilans dalje rasti… »
Raste broj umrlih od vrućine na severozapadu SAD
Nova 03.07.2021
Vesti dana »
Aneli Ahmić grca u suzama nakon finala Elite 9: "Ja sam zaslužila prvo mesto" Evo šta kaže na Stanijin plasman, razotkrila Durdžiće: Pljuvali su me godinama...
Kurir pre 40 minutajoš 19 povezanih
Centar Beograda danas bez struje! Uz Vračar, na spisku za isključenja i delovi ovih 5 opština
Kurir pre 1 satjoš 15 povezanih
Rhmz izdao upozorenje: Ovi delovi Srbije će biti na udaru grmljavine, grada i olujnog vetra
Mondo pre 9 minutajoš 7 povezanih
Oglasila se majka Stanije Dobrojević: Otkrila šta zamera ćerki, pa poručila jedno
Telegraf pre 10 minutajoš 7 povezanih