Povezane vesti
"Šutirali su ga i udarali kamenom po glavi!": Potresna ispovest majke Nikole (13) kojeg su na KiM pretukli šiptari! (video)
Pravda 03.07.2021
Preseklo me je, od straha i brige nisam znala gde se nalazim kada sam čula da mi je sin pretučen. To rečima ne može da se opiše... Ovako počinje priču Milica Perić, majka trinaestogodišnjeg dečaka Nikole Perića kojeg je, kako se veruje, grupa Albanaca… »
"Šutirali su ga nogama i rukama, udarili kamenom u glavu": Potresna ispovest majke pretučenog dečaka sa Kosova: I ranije su ga…
Blic 02.07.2021
Preseklo me je, od straha i brige nisam znala gde se nalazim kada sam čula da mi je sin pretučen. To rečima ne može da se opiše... Ovako za "Blic" počinje priču Milica Perić, majka trinaestogodišnjeg dečaka Nikole Perića kojeg je, kako se veruje, grupa… »
Vesti dana »
Autobus gradskog prevoza u Beogradu sinoć učestvovao u lančanom sudaru nakon što je vozaču pozlilo
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih
Đedović Handanović: MOL veruje u pozitivan ishod pregovora o NIS-u
Serbian News Media pre 1 satjoš 20 povezanih
Vučić potvrdio da ide u Crnu Goru na samit EU – Zapadni Balkan
Slobodna Evropa pre 15 minutajoš 16 povezanih
Udarno! Predstavnički dom SAD glasao za ograničenje Trampovih ratnih ovlašćenja i zaustavljanje sukoba sa Iranom!
Kurir pre 45 minutajoš 18 povezanih
RHMZ je upravo objavio novu prognozu do 10. juna i teško da je ovo uobičajeno vreme
Nova pre 35 minutajoš 18 povezanih