Povezane vesti
"Šutirali su ga i udarali kamenom po glavi!": Potresna ispovest majke Nikole (13) kojeg su na KiM pretukli šiptari! (video)
Pravda 03.07.2021
Preseklo me je, od straha i brige nisam znala gde se nalazim kada sam čula da mi je sin pretučen. To rečima ne može da se opiše... Ovako počinje priču Milica Perić, majka trinaestogodišnjeg dečaka Nikole Perića kojeg je, kako se veruje, grupa Albanaca… »
"Šutirali su ga nogama i rukama, udarili kamenom u glavu": Potresna ispovest majke pretučenog dečaka sa Kosova: I ranije su ga…
Blic 02.07.2021
Preseklo me je, od straha i brige nisam znala gde se nalazim kada sam čula da mi je sin pretučen. To rečima ne može da se opiše... Ovako za "Blic" počinje priču Milica Perić, majka trinaestogodišnjeg dečaka Nikole Perića kojeg je, kako se veruje, grupa… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za četvrtak, 5. mart: Pre podne oblačno i kišovito, popodne razvedravanje
Beta pre 17 minutajoš 1 povezana
"Tramp je osetio..." Bela kuća se oglasila o napadu na Iran: "Birao da li će ukloniti pretnju ili čekati da nas napadnu"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Verenica Marka Đokovića podelila prvu sliku bebe. Neodoljiv prizor iz njihovog doma u Španiji raznežio sve: "Besane noći"
Blic pre 3 satajoš 3 povezane
SAD izgubile vojnu opremu vrednu skoro dve milijarde dolara od početka intervencije u Iranu
Danas pre 5 satijoš 1 povezana