Повезане вести
"Шутирали су га и ударали каменом по глави!": Потресна исповест мајке Николе (13) којег су на КиМ претукли шиптари! (видео)
Правда 03.07.2021
Пресекло ме је, од страха и бриге нисам знала где се налазим када сам чула да ми је син претучен. То речима не може да се опише... Овако почиње причу Милица Перић, мајка тринаестогодишњег дечака Николе Перића којег је, како се… »
"Шутирали су га ногама и рукама, ударили каменом у главу": Потресна исповест мајке претученог дечака са Косова: И раније су га…
Блиц 02.07.2021
Пресекло ме је, од страха и бриге нисам знала где се налазим када сам чула да ми је син претучен. То речима не може да се опише... Овако за "Блиц" почиње причу Милица Перић, мајка тринаестогодишњег дечака Николе Перића којег… »
Вести дана »

Студент ФТН-а који штрајкује глађу још није пребачен у болницу, колеге и Зборови зову на протест у четвртак испред суда у НС
Мој Нови Сад пре 2 сатајош 65 повезаних

Ухапшени због седам тешких крађа Четворка однела телевизоре и алате вредне пет милиона динара
Дневник пре 2 сатајош 47 повезаних

Прослава Дана Сектора за ванредне ситуације, премијер и министри у новом центру у Лапову
Бета пре 21 минутајош 21 повезана

Анализе показују да је Наваљни отрован у затвору, тврди његова удовица
BBC News пре 3 сатајош 18 повезаних