Povezane vesti
"Šutirali su ga i udarali kamenom po glavi!": Potresna ispovest majke Nikole (13) kojeg su na KiM pretukli šiptari! (video)
Pravda 03.07.2021
Preseklo me je, od straha i brige nisam znala gde se nalazim kada sam čula da mi je sin pretučen. To rečima ne može da se opiše... Ovako počinje priču Milica Perić, majka trinaestogodišnjeg dečaka Nikole Perića kojeg je, kako se veruje, grupa… »
"Šutirali su ga nogama i rukama, udarili kamenom u glavu": Potresna ispovest majke pretučenog dečaka sa Kosova: I ranije su…
Blic 02.07.2021
Preseklo me je, od straha i brige nisam znala gde se nalazim kada sam čula da mi je sin pretučen. To rečima ne može da se opiše... Ovako za "Blic" počinje priču Milica Perić, majka trinaestogodišnjeg dečaka Nikole Perića kojeg je, kako se… »
Vesti dana »

Mašinerija laži Aleksandra Vučića se raspala na „zvučnom topu“: Da li je Ivica Dačić ključni šraf koji je popustio
Nova pre 1 satjoš 30 povezanih

„Javni servis ima obaveze prema građanima, kome služite“: Govor profesora ispred zgrade RTS-a
N1 Info pre 2 satajoš 30 povezanih

"Oprostio sam se od njega pre 20 dana": Saša Ilić poslao poslednji pozdrav prijatelju
Mondo pre 2 satajoš 48 povezanih