Povezane vesti
"Šutirali su ga i udarali kamenom po glavi!": Potresna ispovest majke Nikole (13) kojeg su na KiM pretukli šiptari! (video)
Pravda 03.07.2021
Preseklo me je, od straha i brige nisam znala gde se nalazim kada sam čula da mi je sin pretučen. To rečima ne može da se opiše... Ovako počinje priču Milica Perić, majka trinaestogodišnjeg dečaka Nikole Perića kojeg je, kako se veruje, grupa Albanaca… »
"Šutirali su ga nogama i rukama, udarili kamenom u glavu": Potresna ispovest majke pretučenog dečaka sa Kosova: I ranije su ga…
Blic 02.07.2021
Preseklo me je, od straha i brige nisam znala gde se nalazim kada sam čula da mi je sin pretučen. To rečima ne može da se opiše... Ovako za "Blic" počinje priču Milica Perić, majka trinaestogodišnjeg dečaka Nikole Perića kojeg je, kako se veruje, grupa… »
Vesti dana »
Xi upozorio na Tajvan dok Trump na samitu u Pekingu traži napredak u trgovini
Slobodna Evropa pre 16 minutajoš 23 povezane
Baka Prase izgubio milione zbog Crvene zvezde: Prve reakcije jutjubera nakon poraza njegove Voše u finalu Kupa!
Hot sport pre 6 satijoš 29 povezanih
Temperaturni preokret u Srbiji: Posle svežeg jutra čak 23 stepena, ali u ove delove stižu pljuskovi
Dnevnik pre 51 minutajoš 13 povezanih
Igrači Vojvodine na skeneru Kurira: Ko je ostavio odličan utisak, a ko razočarao!
Kurir pre 51 minutajoš 14 povezanih
Poslanici Skupštine Srbije nastavljaju sednicu o izmeni izbornih zakona
RTV pre 2 satajoš 7 povezanih