Povezane vesti

VIDEO Prišunjao se ženi iza leđa i ukrao joj novčanik

VIDEO Prišunjao se ženi iza leđa i ukrao joj novčanik

Nova 04.07.2021
Na društvenim mrežama objavljen je video-snimak na kome se vidi kako nepoznati mladić krade ženi novčanik iz torbe u prodavnici u Beogradu. Video-snimak je objavljen na Instagram stranici „Moj Beograd“, a osumnjičeni lopov „operiše“ sa… »
Snimak džeparenja razbesneo javnost: Drsko zavukao ženi ruku u torbu, ako ga prepoznate zovite policiju! (Video)

Snimak džeparenja razbesneo javnost: Drsko zavukao ženi ruku u torbu, ako ga prepoznate zovite policiju! (Video)

Večernje novosti 03.07.2021
Foto: Instagram/moj_beo_grad Video je objavljen na instagram stranici "moj_beo_grad", a na njemu se vidi kako mladić i devojka ulaze u prodavnicu za jednom ženom. U sledećem trenutku, mladić je zavukao ruku u torbu žene i ukrao joj je telefon, dok je… »
Džeparenje usred Beograda: Zavukao devojci ruku u torbu, pokrao je i mirno odšetao (video)

Džeparenje usred Beograda: Zavukao devojci ruku u torbu, pokrao je i mirno odšetao (video)

Blic 03.07.2021
Nije nepoznanica da lopovi "operišu" i po porodavnicama, a upravo jednu takvu scenu snimile su nadzorne kamere jedne prodavnice u Golsvordijevoj ulici u Beogradu. Na snimku koji kruži društvenim mrežama, vide se mladić i devojka koji u stopu prate… »

Vesti dana »