Povezane vesti
Peskov: Iza provokacije sa britanskim razaračem stoje SAD
Politika 04.07.2021
MOSKVA – Portparol Kremlja Dmitrij Peskov smatra da su provokacije, poput one sa britanskim razaračem u teritorijalnim vodama Rusije u blizini Krima, planirane u Sjedinjenim Američkim Državama. „Mislim da naša obaveštajna služba zna ko je donosio odluku… »
Peskov: Iza provokacije sa britanskim razaračem stoje SAD
Nova 04.07.2021
Portparol Kremlja Dmitrij Peskov smatra da su provokacije, poput one sa britanskim razaračem u teritorijalnim vodama Rusije u blizini Krima, planirane u Sjedinjenim Američkim Državama. Mislim da naša obaveštajna služba zna ko je donosio odluku u… »
Peskov otkriva: Evo ko stoji iza provokacije sa britanskim razaračem
Pravda 04.07.2021
Portparol Kremlja Dmitrij Peskov smatra da su provokacije, poput one sa britanskim razaračem u teritorijalnim vodama Rusije u blizini Krima, planirane u Sjedinjenim Američkim Državama. "Mislim da naša obaveštajna služba zna ko je donosio odluku u… »
Vesti dana »

Vlade Divac doživeo saobraćajnu nezgodu u Crnoj Gori, još uvek nema informacija o težini povreda
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Menjaju se pravila u policiji: Uskoro bi umesto sveže obrijanog policajca mogao da vas zaustavi čovek sa bradom: Evo šta bi još moglo da se promeni
Blic pre 26 minutajoš 1 povezana

Ponavljaju se izbori u Kosjeriću na biračkom mestu gde je opozicija tražila poništavanje glasanja
Danas pre 8 satijoš 1 povezana