Povezane vesti
Peskov: Iza provokacije sa britanskim razaračem stoje SAD
Politika 04.07.2021
MOSKVA – Portparol Kremlja Dmitrij Peskov smatra da su provokacije, poput one sa britanskim razaračem u teritorijalnim vodama Rusije u blizini Krima, planirane u Sjedinjenim Američkim Državama. „Mislim da naša obaveštajna služba zna ko je donosio odluku… »
Peskov: Iza provokacije sa britanskim razaračem stoje SAD
Nova 04.07.2021
Portparol Kremlja Dmitrij Peskov smatra da su provokacije, poput one sa britanskim razaračem u teritorijalnim vodama Rusije u blizini Krima, planirane u Sjedinjenim Američkim Državama. Mislim da naša obaveštajna služba zna ko je donosio odluku u… »
Peskov otkriva: Evo ko stoji iza provokacije sa britanskim razaračem
Pravda 04.07.2021
Portparol Kremlja Dmitrij Peskov smatra da su provokacije, poput one sa britanskim razaračem u teritorijalnim vodama Rusije u blizini Krima, planirane u Sjedinjenim Američkim Državama. "Mislim da naša obaveštajna služba zna ko je donosio odluku u… »
Vesti dana »

(Video) Crnoj Gori preti: Eksplozija?! Požar stigao do omiljene plaže, a turisti su uradili ovo: U toku hitna evakuacija, dignuti helikopteri, bukti i u Podgorici
Blic pre 26 minutajoš 38 povezanih

Toplotni talas u Srbiji: visoke temperature, upozorenja i rizik od požara do 17. avgusta
RTV Novi Pazar pre 1 satjoš 60 povezanih

Institut "Simo Milošević" iz minusa u plus: Neto dobit 4 miliona evra u prvom polugodištu
Blic pre 1 satjoš 23 povezane

Razgovarali Putin i Pašinjan: Rusija spremna da pruži podršku odnosu između Jermenije i Azerbejdžana
Sputnik pre 3 satajoš 45 povezanih