Povezane vesti
Legenda novi trener Luke Milivojević: Vijera preuzeo Palas
Nova 04.07.2021
Engleski fudbalski klub Kristal Palas imenovao je Patrika Vijeru za novog trenera. Kako je saopšteno na sajtu londonskog kluba, bivši francuski reprezentativac i kapiten Arsenala potpisao je ugovor na tri godine. „Zaista sam uzbuđen što imam priliku… »
Vijera uzbuđen zbog povratka u Premijer ligu
Sportske.net 04.07.2021
Engleski fudbalski klub Kristal Palas imenovao je danas Patrika Vijeru za novog trenera. Kako je saopšteno na sajtu londonskog kluba, bivši francuski reprezentativac i kapiten Arsenala potpisao je ugovor na tri godine. "Zaista sam uzbuđen što imam… »
Zvanično: Vijera posle fijaska s Nicom dobio novu šansu
Mozzart sport 04.07.2021
Francuz u Kristal Palasu tri godine... Nije Nuno Espirito Santo, nije Lusijan Favr. Nisu ni Frenk Lampard ni Edin Terzić. Jeste - Patrik Vijera. Kako je najavljeno pre nekoliko dana, Kristal Palas rešio je pitanje trenera tako što je dogovorio… »
Vesti dana »
Pravoslavni vernici danas slave Božić, dan rođenja Isusa Hrista
Serbian News Media pre 5 satijoš 47 povezanih
Jovan Memedović se oprostio od Milorada Milinkovića: Voditelj uputio emotivne reči voljenom Tragaču iz kviza Potera
Blic pre 21 minutajoš 92 povezane
Ova stvar ga je odala, a u poteri učestvovali i građani: Novi detalji akcije u Jagodini, evo kako je lociran ubica iz Jagodine - Dačić otkrio sve
Kurir pre 4 satijoš 43 povezane
Policija traga za ovim muškarcem: Naneo smrtnosnu povredu muškarcu iz Inđije na Badnje veče
Mondo pre 3 satajoš 33 povezane