Povezane vesti
Legenda novi trener Luke Milivojević: Vijera preuzeo Palas
Nova 04.07.2021
Engleski fudbalski klub Kristal Palas imenovao je Patrika Vijeru za novog trenera. Kako je saopšteno na sajtu londonskog kluba, bivši francuski reprezentativac i kapiten Arsenala potpisao je ugovor na tri godine. „Zaista sam uzbuđen što imam priliku… »
Vijera uzbuđen zbog povratka u Premijer ligu
Sportske.net 04.07.2021
Engleski fudbalski klub Kristal Palas imenovao je danas Patrika Vijeru za novog trenera. Kako je saopšteno na sajtu londonskog kluba, bivši francuski reprezentativac i kapiten Arsenala potpisao je ugovor na tri godine. "Zaista sam uzbuđen što imam… »
Zvanično: Vijera posle fijaska s Nicom dobio novu šansu
Mozzart sport 04.07.2021
Francuz u Kristal Palasu tri godine... Nije Nuno Espirito Santo, nije Lusijan Favr. Nisu ni Frenk Lampard ni Edin Terzić. Jeste - Patrik Vijera. Kako je najavljeno pre nekoliko dana, Kristal Palas rešio je pitanje trenera tako što je dogovorio… »
Vesti dana »
Crvena zvezda ubedljivo pobedila Štutgart i napravila korak ka plasmanu u drugu fazu Lige šampiona
Danas pre 6 satijoš 7 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB IDF uveo policijski čas za južni Liban; Egipat traži rešenje za Gazu
RTV pre 2 minutajoš 6 povezanih
Eksplozije u Odesi i Kropivnicki, na meti energetski sistem; Moskva: Kijev želi da uvuče NATO zemlje u rat
RTS pre 32 minutajoš 4 povezane