Povezane vesti
Mirka Vasiljević prvi put o četvrtoj trudnoći: "Mi smo želeli veliku porodicu, nikad dosta", pa progovorila o svađama sa…
Blic 04.07.2021
Glumica Mirka Vasiljević četvrti put je u drugom stanju, a sada je otkrila da se ne plaši, ali da nekih stvari treba da se podseti. Mirka je u emisiji "Premijera-vikend specijal" istakla da četvrti porođaj čeka sa velikim uzbuđenjem. "Nisam neko ko je… »
Nekih stvari ću se prisetiti: Mirka Vasiljević prvi put progovorila o 4. trudnoći i otkrila da li planiraju još dece!
Mondo 04.07.2021
Glumica Mirka Vasiljević, koja je u šestom mesecu trudnoće, prvi put se oglasila na ovu temu. Glumica Mirka Vasiljević, koja je u šestom mesecu trudnoće, prvi put se oglasila na ovu temu. Glumica Mirka Vasiljević radi na novoj seriji i raduje se budućim… »
Vesti dana »
"Nikad nisam osetio ovako jak zemljotres..." Jeziva svedočenja građana nakon snažnog zemljotresa na Kosovu: "Mislio sam da će zidovi u zgradi da puknu"
Blic pre 32 minutajoš 5 povezanih
Milica Todorović podelila sliku sa sinom: Neodoljiv trenutak iz porodičnog doma sve raznežio, mali Bogdan je drži za prst: "Naša ljubav" (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Kecmanović preokretom protiv kvalifikanta došao do prve pobede u sezoni
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
"Svaki dan ga pitam koliko me voli od 1 do 10, on kaže 110" Aca Kos o intimi sa Čedom: "Devojke mu prilaze da ga grle i ljube, to me nervira! Prelaze granicu"
Blic pre 57 minutajoš 2 povezane
"Legalizovao bih gej brakove" Čedomir Jovanović o istopolnim odnosima: "Foliranti"
Blic pre 37 minutajoš 1 povezana