Povezane vesti

Bio sam kod ćerke i žene, ona je sve vreme plakala! Golubović otkrio sve detalje susreta sa Ivanom i njenu najveću manu, pa…

Bio sam kod ćerke i žene, ona je sve vreme plakala! Golubović otkrio sve detalje susreta sa Ivanom i njenu najveću manu, pa…

Alo 04.07.2021
" Ona je meni postavljala dosta pitanja i ja njoj. Malo je iziritiralo što sam ja hteo da bude sve kao da se nije ništa desilo... Omalovažavao sam je i ponižavao sam je, javnost kaže da sam je prevario sa ženom koja nije vredna toga i moje supruge"… »
U kafiću ona odmah vadi grudi, a na njima... Kristijan o najprljavijim detaljima - otkrio i da li će spavati sa Ivanom!

U kafiću ona odmah vadi grudi, a na njima... Kristijan o najprljavijim detaljima - otkrio i da li će spavati sa Ivanom!

Mondo 04.07.2021
Kristijan Golubović iskren je bio o odnosu sa ženom Ivanom i rijaliti devojkom Kristinom, te otkrio da li je sada slobodan ili zauzet. Kristijan Golubović iskren je bio o odnosu sa ženom Ivanom i rijaliti devojkom Kristinom, te otkrio da li je sada… »
Tako radim s devojkom kad je moja, šmekerski: Kristijan otkrio gde odmah vodi Kristinu i šta planira - sve zavisi od nje

Tako radim s devojkom kad je moja, šmekerski: Kristijan otkrio gde odmah vodi Kristinu i šta planira - sve zavisi od nje

Mondo 04.07.2021
Kristijan Golubović kaže da večeras u Šimanovcima čeka Kristinu po izlasku iz Zadruge, kao što je i obećao, ali otkriva i šta će biti posle. Kristijan Golubović kaže da večeras u Šimanovcima čeka Kristinu po izlasku iz Zadruge, kao što je i… »

Vesti dana »