Повезане вести
Био сам код ћерке и жене, она је све време плакала! Голубовић открио све детаље сусрета са Иваном и њену највећу ману, па се…
Ало 04.07.2021
" Она је мени постављала доста питања и ја њој. Мало је изиритирало што сам ја хтео да буде све као да се није ништа десило... Омаловажавао сам је и понижавао сам је, јавност каже да сам је преварио са женом која није вредна… »
Тако радим с девојком кад је моја, шмекерски: Кристијан открио где одмах води Кристину и шта планира - све зависи од ње
Мондо 04.07.2021
Кристијан Голубовић каже да вечерас у Шимановцима чека Кристину по изласку из Задруге, као што је и обећао, али открива и шта ће бити после. Кристијан Голубовић каже да вечерас у Шимановцима чека Кристину по изласку из Задруге… »
У кафићу она одмах вади груди, а на њима... Кристијан о најпрљавијим детаљима - открио и да ли ће спавати са Иваном!
Мондо 04.07.2021
Кристијан Голубовић искрен је био о односу са женом Иваном и ријалити девојком Кристином, те открио да ли је сада слободан или заузет. Кристијан Голубовић искрен је био о односу са женом Иваном и ријалити девојком Кристином, те… »
Вести дана »
Огласила се Народна банка Србије: Ево какве мере су предузете за снабдевање мењачница евром
Курир пре 5 сатијош 32 повезане
НИС под санкцијама: Вучић најављује рок и преговори са потенцијалним купцима
Наслови.аи пре 2 минутајош 29 повезаних
ВИДЕО Завирите на тренинг Звезде у Грацу, овако теку припреме за важан меч против Штурма
Нова пре 57 минутајош 56 повезаних