Povezane vesti
Bio sam kod ćerke i žene, ona je sve vreme plakala! Golubović otkrio sve detalje susreta sa Ivanom i njenu najveću manu, pa se…
Alo 04.07.2021
" Ona je meni postavljala dosta pitanja i ja njoj. Malo je iziritiralo što sam ja hteo da bude sve kao da se nije ništa desilo... Omalovažavao sam je i ponižavao sam je, javnost kaže da sam je prevario sa ženom koja nije vredna toga i moje supruge"… »
Tako radim s devojkom kad je moja, šmekerski: Kristijan otkrio gde odmah vodi Kristinu i šta planira - sve zavisi od nje
Mondo 04.07.2021
Kristijan Golubović kaže da večeras u Šimanovcima čeka Kristinu po izlasku iz Zadruge, kao što je i obećao, ali otkriva i šta će biti posle. Kristijan Golubović kaže da večeras u Šimanovcima čeka Kristinu po izlasku iz Zadruge, kao što je i obećao, ali… »
U kafiću ona odmah vadi grudi, a na njima... Kristijan o najprljavijim detaljima - otkrio i da li će spavati sa Ivanom!
Mondo 04.07.2021
Kristijan Golubović iskren je bio o odnosu sa ženom Ivanom i rijaliti devojkom Kristinom, te otkrio da li je sada slobodan ili zauzet. Kristijan Golubović iskren je bio o odnosu sa ženom Ivanom i rijaliti devojkom Kristinom, te otkrio da li je sada… »
Vesti dana »
Aktuelni požari širom Srbije: Najteže u Deliblatskoj peščari i Ibarskoj klisuri
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 51 povezana
Velika akcija UKP-a i SAJ-a kod Smedereva: Više osoba uhapšeno, zaplenjena veća količina droge (video)
Mondo pre 27 minutajoš 31 povezana
Evrodizel skuplji za dinar, Vlada produžila smanjenje akciza na gorivo
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 29 povezanih
Rajaner ukida sve letove iz Niša zbog problema sa snabdevanjem gorivom
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 34 povezane
MOL grupa ostvarila dobit od 786 miliona dolara i napreduje u pregovorima o NIS-u
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 27 povezanih