Повезане вести
Стигло је "чуће се" - Васа Мицић објаснио разлог своје минутаже!
Спортске.нет 05.07.2021
Најбољи кошаркаш Европе Василије Мицић објаснио је за " Спорт клуб" због чега је имао лимитирану минутажу у јучерашњем поразу од Италије. Тим неуспехом, Србија је остала без пласмана на Олимпијске игре, а помоћ најбољег играча… »
Италијани тројкама Орловима скресали крила – ништа од Токија
Нова 05.07.2021
Кошаркаши Србије поражени су 102:95 у финалу квалификационог турнира за Олимпијске игре у Токију од Италије. Италијани у Београду нису победили, већ су умало понизили наш кошаркашки тим, иако је он на папиру јача екипа. На терену… »
"Чуће се" - и чуло се! Мицић се огласио: Најбољи играч Европе решио мистерију која је све мучила - зашто није играо?
Мондо 05.07.2021
Српски плејмејкер Василије Мицић није могао да помогне Србији због повреде. Српски плејмејкер Василије Мицић није могао да помогне Србији због повреде. Осим што је Србија синоћ разочарала и није се пласирала на Олимпијске игре… »
Сада више нема дилеме: Огласио се Васа Мицић и открио шта се десило током финала!
Хот спорт 05.07.2021
МВП Евролиге и један од најбољих репрезентативаца Србије објаснио је разлоге мале минутаже у финалу предолимпијског турнира… Василије Мицић је имао малу улогу у мечу с Италијом, чак у другом полувремену није улазио на терен, а… »
Мицић разрешио мистерију: Пукао ми је мишић на загревању
Моззарт спорт 05.07.2021
Најбољи играч Србије претрпео повреду у минутима пре почетка утакмице. Оставио је Василије Мицић све у ребусу када је после утакмице пред новинарима говорио о непредвиђеном догађају и да ће се "чути" шта му се догодило… »
Мицић: Пукао ми је мишић на загревању
Спортски журнал 05.07.2021
Србија је синоћ у финалу квалификационог турнира за пласман на Олимпијске игре поражена од Италије 95:102. - Никада нисам гледао изговоре у животу, тако ни сада. Све што имам да кажем јесте да сам на крају загревања осетио… »
Мицић објаснио зашто није играо против Италије
Нова 05.07.2021
Василије Мицић је у изјави за Спорт Клуб открио зашто је у финалном мечу квалификационог турнира за Олимпијске игре играо свега 14 минута. Само 14 минута је провео на терену, а док је Игор Кокошков рекао да је Васа имао неки… »
Мицић за СК: Пукао ми је мишић на загревању
Н1 Инфо 05.07.2021
Василије Мицић је у изјави за Спорт Клуб открио зашто је у финалном мечу квалификационог турнира за Олимпијске игре играо свега 14 минута. Била је права мистерија зашто Василије Мицић не игра више током другог полувремена. Свега… »
Решена је мистерија: Кокошков објаснио због чега Мицић није играо у другом полувремену!
Хот спорт 05.07.2021
Селектор је открио због чега српски плеј није играо у другом делу игре. Изабраници Игора Кокошкова изгубили су на свом терену од селекције Италија резултатом 95:102, и на тај начин нису успели да се пласирају на Олимпијске игре у… »
Тео за СК: Неуспех за нас, не могу да кажем зашто
Н1 Инфо 05.07.2021
После пораза од Италије који за Србију значи изостанак са Олимпијских игара Милош Теодосиће је у изјави за Спорт Клуб рекао да је ово неуспех за репрезентацију, додао је да је било проблема, да на руку није ишао ни систем… »
„Мицић? Имао је проблем, не знам који; Васа: Чуће се“
Н1 Инфо 05.07.2021
Селектор Србије Игор Кокошков рекао је да је Василије Мицић имао неки проблем медицинске природе и зато није играо више против Италије у финалу квалификационог турнира за Олимпијске игре у Токију. ‘Орлови’ нису успели да изборе… »
"Ма ништа, чуће: Се!" Велики кошаркашки скандал на помолу након чудне изјаве Васе Мицића: Мени лично се десила неочекивана…
Спортал блиц 04.07.2021
Иако тренутно један од најбољих српских кошаркаша, није играо друго полувреме финала квалификација за Олимпијске игре против Србије. "Орлови" нису обезбедили одлазак у Токио пошто су изгубили од Италије у Београду, а једно од… »
Шта је било с мицићем у другом полувремену? "Чуће се зашто нисам играо"
Вечерње новости 04.07.2021
ФОТО: ФИБА Италија је славила у хали Александар Николић са 102:95, а у појединим тренуцима било је и 24 разлике за азуре. током целог другог дела навијачи су се питали зашто у игри нема Мицића, а главна претпоставка је била да је… »
Вести дана »
Трон Аустралијан опена чека вечног владара тениса или новог краља - Ђоковић и Алкараз у борби за историју
РТС пре 4 минутајош 35 повезаних
Крагујевац: Временска прогноза за наредну седмицу (од 2. до 8. фебруара)
Прессек пре 1 сатјош 16 повезаних
Софронијевић: Број пријава за упис бесправних објеката све већи како се приближава истек рока
Инсајдер пре 44 минутајош 4 повезане