Povezane vesti

Sve si slagala, znam Šta si radila sa 14 godina! Prvi susret Kristine i Kristijana prošao neprijatno, zadrugar javno sasuo…

Sve si slagala, znam Šta si radila sa 14 godina! Prvi susret Kristine i Kristijana prošao neprijatno, zadrugar javno sasuo…

Alo 05.07.2021
Kristijan je jedini koji ju je dočekao po izlasku sa imanja. Kristina Spalević je večeras napustila " Zadrugu 4", a u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević sačekao ju je Kristijan Golubović, njen dečko. - Ne verujem, ko je ovaj mladić ovde… »
Kristijanova ljubavnica izbačena iz "zadruge": Golubović je dočekao: "Sve me je slagala! Imam snimke svega što je radila"

Kristijanova ljubavnica izbačena iz "zadruge": Golubović je dočekao: "Sve me je slagala! Imam snimke svega što je radila"

Blic 05.07.2021
"Zadrugu 4" sinoć je, šest dana pred finale, napustila Kristina Spalević, koja je imala manje glasova publike od druge nominovane takmičarke, Miljane Kulić. Ni Kristina ni Miljana nisu uspele da pobede u igrici za dupliranje glasova, te nijednoj od… »
O prošlosti si me slagala baš sve! Neprijatan prvi susret Kristijana sa ljubavnicom, ona burno reagovala! (foto)

O prošlosti si me slagala baš sve! Neprijatan prvi susret Kristijana sa ljubavnicom, ona burno reagovala! (foto)

Mondo 05.07.2021
Kristijan Golubović i Kristina Spalević prvi put zajedno nakon njegove diskvalifikacije. Kristijan Golubović i Kristina Spalević prvi put zajedno nakon njegove diskvalifikacije. Kristina Spalević zauvek je napustila Zadrugu, a u studiju ju je sa… »

Vesti dana »