Повезане вести
Севају варнице! Барбара Бобак и Марина Гагић ЗАРАТИЛЕ због Дарка Лазића!
Свет & Скандал 05.07.2021
Према писању домаћих медија, Барбара Бобак и Марина Гагић жестоко су се сукобиле због певача Дарка Лазића! Наиме, Барбара је по први пут јавно проговорила о својој афери са Дарком Лазићем и том приликом је открила како ју је… »
"Даркова мама каже да сам лепша од Марине, нисам њена копија": Лазићева нова девојка оплела по Гагићевој - Прети ми, то је…
Блиц 05.07.2021
Учесница "Звезда Гранда", Барбара Бобак (23) одлучила је да прекине ћутњу и проговори о односу са Дарком Лазићем. Барбара се по први пут огласила поводом своје афере са Лазићем и открила како ју је прихватила његова породица. -… »
Лепша сам од Марине! Нова девојка Дарка Лазића осула паљбу по бившој - "Ако има неки проблем, нека ме зове"
Мондо 05.07.2021
Барбара Бобак, нова наводна девојка фолкера Дарка Лазића, испрозивала његову бившу вереницу Марину Гагић! Барбара Бобак, нова наводна девојка фолкера Дарка Лазића, испрозивала његову бившу вереницу Марину Гагић! Певачица… »
Вести дана »
Седам особа повређено у четири саобраћајна удеса током ноћи у Београду
Н1 Инфо пре 54 минутајош 9 повезаних
Након јутарњег мраза следи топао децембарски дан Температура до 16 степени, али магла остаје ево какво нас време очекује наредних седам дана
Дневник пре 29 минутајош 8 повезаних
Зеленски отворен за одржавање избора и тијеком рата ако САД и савезници могу гарантирати сигурност
Слободна Европа пре 9 минутајош 8 повезаних
Тендери за радове на Железничкој станици у Новом Саду: Могуће су компликације
Радио 021 пре 24 минутајош 1 повезана