Повезане вести

Игор је био млад и здрав, само се срушио у теретани и умро:Све о мистериозном стању од којег је преминуо дј из Београда

Игор је био млад и здрав, само се срушио у теретани и умро:Све о мистериозном стању од којег је преминуо дј из Београда

Мондо 05.07.2021
Српски ди-џеј, Игор Гарниер, преминуо је јуче изненада током тренинга у теретани. Једноствно, срце му је стало. Шта је изазвало ову изненадну смрт и како је спречити? Српски ди-џеј, Игор Гарниер, преминуо је јуче изненада током… »
Памтићу га као дивног момка: Жељка Самарџића шокирала вест о изненадној смрти ди-џеја који му је био несуђени зет

Памтићу га као дивног момка: Жељка Самарџића шокирала вест о изненадној смрти ди-џеја који му је био несуђени зет

Вечерње новости 05.07.2021
Фото: Принтскрин/Јутјуб Самарџића је шокирала тужна вест, а о Игору је рекао све најлепше. - Чуо сам и јако ми је жао због Игора и његове породице. Откада је отишао у Америку, нисмо имали контакт и та тужна вест ме изненадила… »
Српски ди-џеј Игор Гарниер изненада преминуо у теретани

Српски ди-џеј Игор Гарниер изненада преминуо у теретани

РТС 05.07.2021
Ди-џеј Игор Гарниер изненада је синоћ током тренинга у теретани у Вашингтону преминуо у 32. години. Игор је, како преносе београдски медији, преминуо током тренинга у теретани у Вашингтону у САД, где је последњих година живео и… »
Српски музичар (31) који је радио са Ериц Придз преминуо у теретани

Српски музичар (31) који је радио са Ериц Придз преминуо у теретани

Ноизз 05.07.2021
Игор Гарниер, наш музичар најпознатији по песми "Милка Цанић", обради нумере "Барбра Стреисанд", преминуо је синоћ, у 31. години. Игор, који је годинама живео и радио у Америци, преминуо је у теретани, током тренинга. Трагедија… »
Жељко самарџић скрхан болом због смрти несуђеног зета (31): Изненадила ме је та тужна вест!

Жељко самарџић скрхан болом због смрти несуђеног зета (31): Изненадила ме је та тужна вест!

Мондо 05.07.2021
Српски ди-џеј Игор Гарниер изненада је преминуо у 31. години током тренинга. Српски ди-џеј Игор Гарниер изненада је преминуо у 31. години током тренинга. Таленовани музичар Игор Гарниер изненада је преминуо током тренинга у… »
Ко је био игор гарниер: Ди-џеј је освајао свет, сарађивао је са Џастином Бибером, а са Мињом Самарџић је планирао венчање…

Ко је био игор гарниер: Ди-џеј је освајао свет, сарађивао је са Џастином Бибером, а са Мињом Самарџић је планирао венчање…

Вечерње новости 05.07.2021
Фото: Принтскрин Инстаграм/игоргарниермусиц Похађао је музичку школу и учио је да свира клавир. Након тога, уписао је средњу музичку школу, где је учио о музичкој продукцији, теорији музике и клавиру. Након завршетка средње… »
Српски музичар Игор Гаринер преминуо у Вашингтону у теретани

Српски музичар Игор Гаринер преминуо у Вашингтону у теретани

Нова 05.07.2021
Српски музичар Игор Гарниер преминуо је изненада синоћ, у 31. години живота. Трагедија се догодила у Вашингтону, а бројни пријатељи и сарадници српског музичара опраштају се од њега на друштвеним мрежама. Игор Гарниер, који је… »

Вести дана »