Povezane vesti
Igor je bio mlad i zdrav, samo se srušio u teretani i umro:Sve o misterioznom stanju od kojeg je preminuo dj iz Beograda
Mondo 05.07.2021
Srpski di-džej, Igor Garnier, preminuo je juče iznenada tokom treninga u teretani. Jednostvno, srce mu je stalo. Šta je izazvalo ovu iznenadnu smrt i kako je sprečiti? Srpski di-džej, Igor Garnier, preminuo je juče iznenada tokom treninga u teretani… »
Pamtiću ga kao divnog momka: Željka Samardžića šokirala vest o iznenadnoj smrti di-džeja koji mu je bio nesuđeni zet
Večernje novosti 05.07.2021
Foto: Printskrin/Jutjub Samardžića je šokirala tužna vest, a o Igoru je rekao sve najlepše. - Čuo sam i jako mi je žao zbog Igora i njegove porodice. Otkada je otišao u Ameriku, nismo imali kontakt i ta tužna vest me iznenadila. Neka mu je laka zemlja i… »
Srpski di-džej Igor Garnier iznenada preminuo u teretani
RTS 05.07.2021
Di-džej Igor Garnier iznenada je sinoć tokom treninga u teretani u Vašingtonu preminuo u 32. godini. Igor je, kako prenose beogradski mediji, preminuo tokom treninga u teretani u Vašingtonu u SAD, gde je poslednjih godina živeo i radio. Igor je sa šest… »
Srpski muzičar (31) koji je radio sa Eric Prydz preminuo u teretani
Noizz 05.07.2021
Igor Garnier, naš muzičar najpoznatiji po pesmi "Milka Canić", obradi numere "Barbra Streisand", preminuo je sinoć, u 31. godini. Igor, koji je godinama živeo i radio u Americi, preminuo je u teretani, tokom treninga. Tragedija se dogodila u Vašingtonu… »
Željko samardžić skrhan bolom zbog smrti nesuđenog zeta (31): Iznenadila me je ta tužna vest!
Mondo 05.07.2021
Srpski di-džej Igor Garnier iznenada je preminuo u 31. godini tokom treninga. Srpski di-džej Igor Garnier iznenada je preminuo u 31. godini tokom treninga. Talenovani muzičar Igor Garnier iznenada je preminuo tokom treninga u Vašingtonu. Igor je već… »
Ko je bio igor garnier: Di-džej je osvajao svet, sarađivao je sa DŽastinom Biberom, a sa Minjom Samardžić je planirao venčanje…
Večernje novosti 05.07.2021
Foto: Printskrin Instagram/igorgarniermusic Pohađao je muzičku školu i učio je da svira klavir. Nakon toga, upisao je srednju muzičku školu, gde je učio o muzičkoj produkciji, teoriji muzike i klaviru. Nakon završetka srednje upisao je Evropski muzički… »
Srpski muzičar Igor Gariner preminuo u Vašingtonu u teretani
Nova 05.07.2021
Srpski muzičar Igor Garnier preminuo je iznenada sinoć, u 31. godini života. Tragedija se dogodila u Vašingtonu, a brojni prijatelji i saradnici srpskog muzičara opraštaju se od njega na društvenim mrežama. Igor Garnier, koji je godinama živeo i radio u… »
Vesti dana »

Srpski heroji ne prestaju da gase požare u Crnoj Gori: Od rane zore lete, u pomoć stigli za manje od 2 sata
Telegraf pre 7 minutajoš 34 povezane

Flaša vode ili bomba? Ova četiri predmeta ne ostavljajte u automobilu na vrućini mogu eksplodirati
Dnevnik pre 27 minutajoš 22 povezane

Trump produžio suspenziju carina na kinesku robu za još 90 dana
Slobodna Evropa pre 22 minutajoš 19 povezanih

Evropska unija složna o Ukrajini: Zajedničku izjavu potpisali svi lideri sem jednog našeg suseda
Telegraf pre 1 satjoš 17 povezanih