Povezane vesti

"500 Evra za noć!" Milica Dabović se odmah oglasila posle skandaloznog oglasa (foto)

"500 Evra za noć!" Milica Dabović se odmah oglasila posle skandaloznog oglasa (foto)

Večernje novosti 05.07.2021
Foto arhiva VN Bivša košarkašica je u svom prvom oglašavanju istakla da sumnja da njen bivši partner stoji iza svega, a sada se ponovo oglasila na Instagramu, jer su na sajtu za poslovnu pratnju osvanule njene nove slike. - Ko god da ovo radi, želim… »
Nove seksi fotke Milice Dabović isplivale na sajtu za poslovnu pratnju! Košarkašica očajna - "Cela noć 500 evra!"

Nove seksi fotke Milice Dabović isplivale na sajtu za poslovnu pratnju! Košarkašica očajna - "Cela noć 500 evra!"

Mondo 05.07.2021
Košarkašica Milica Dabović nedavno je osvanula na sajtu za pružanje seksualnih usluga - sada su stigle nove slike skinute s njenog Instagrama! Košarkašica Milica Dabović nedavno je osvanula na sajtu za pružanje seksualnih usluga - sada su stigle… »
"Dođe mi da plačem": Milica Dabović prolazi kroz pakao zbog profila o eskort devojkama, skandal ne jenjava

"Dođe mi da plačem": Milica Dabović prolazi kroz pakao zbog profila o eskort devojkama, skandal ne jenjava

Blic 05.07.2021
Milica Dabović nedavno se našla u centru skandala kada je njeno ime osvanulo na jednom sajtu o eskort devojkama, a kako je sada istakla, i dalje se bori da taj profil bude ugašen. Milica se oglasila na Instagramu, te podelila svoju muku. - Nekada mi… »

Vesti dana »