Повезане вести

Хицима из пиштоља убио бившу супругу: Осумњичени предат у надлежност Тужилаштва Кантона Сарајево

Хицима из пиштоља убио бившу супругу: Осумњичени предат у надлежност Тужилаштва Кантона Сарајево

Блиц 05.07.2021
Елдин Хоџић који је осумњичен да је хицима из пиштоља убио бившу супругу у насељу Бољаков Поток предат је Тужилаштву Кантона Сарајево. Хоџић се терети за кривично дело убиство, а тужилац ће након испитивања одлучити о… »
Шокантна изјава супруга осумњиченог за убиство у Сарајеву: "Ударила ме по руци, пиштољ сам опалио"

Шокантна изјава супруга осумњиченог за убиство у Сарајеву: "Ударила ме по руци, пиштољ сам опалио"

Телеграф 05.07.2021
Изјавио је да су га наводно напали таст и ташта који је кренуо да га удари арматуром. Е. Х. који се сумњичи да је јуче, у Бољаковом Потоку, хицем из пиштоља усмртио супругу Алму К., синоћ је након хапшења плакао у Полицијској… »
Након убиства супруге у Сарајеву позвао полицију: "Убио сам Алму, идем да видим дете"

Након убиства супруге у Сарајеву позвао полицију: "Убио сам Алму, идем да видим дете"

Телеграф 05.07.2021
Злочину је претходила свађа бивших супружника, највероватније због проблема око виђања детета. Е. Х. (35) који се сумњичи да је јуче из пиштоља брутално убио своју супругу Алму К. (34), ухапшен је недуго затим на територији… »

Вести дана »