Povezane vesti
Micov prokomentarisao potencijalni dolazak u Partizan: „Određeni kontakti postoje“
Hot sport 05.07.2021
Vladimir Micov govorio je o potencijalnom dolasku u Partizan. Micov je bivši reprezentativac Srbije, a prethodne sezone je nastupao za Olimpiju iz Milana. On je u razgovru za MaxBet govorio da je veliki navijač Partizana i dotakao se potencijalnog… »
Micov potvrdio da ga je zvao Partizan: Uvek sam govorio da sam partizanovac i da ću rado doći
Vesti online 05.07.2021
Srpski košarkaš Vladimir Micov je za Maxbet Sport otkrio da postoje određeni kontakti sa Partizanom. – Upoznat sam sa svim glasinama. Mogu da kažem da određeni kontakti postoje, ali za sada nema ništa konkretno što mogu da kažem da sam dobio… »
Vesti dana »

Dani žalosti u Severnoj Makedoniji nakon tragedije u Kočanima, građani odaju poštu
RTS pre 14 minutajoš 36 povezanih

Skupština Novog Sada o budžetu: Studenti u blokadi noćas pokušali da blokiraju zgradu, policija ih sprečila
RTV pre 43 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 49 minutajoš 17 povezanih

VIDEO: Studenti pokušali da blokiraju Skupštinu Novog Sada, kordon policije ih silom odgurao
Radio 021 pre 1 satjoš 8 povezanih

Za „danas ili sutra“ najavljeno konstatovanje ostavke premijera, mesec i po dana od njenog podnošenja
Insajder pre 1 satjoš 9 povezanih