Повезане вести
Гостиљац: Вучићева изјава неприкладна и увредљива
Нова 06.07.2021
Председник Адвокатске коморе Србије (АКС) Виктор Гостиљац сматра да је неприкладна и за адвокатуру увредљива изјава председника Републике Александра Вучића који је синоћ у емисији "Ћирилица" рекао да су посланици аутентичним… »
Гостиљац: Изјава Вучића неприкладна и увредљива за адвокатуру
Данас 06.07.2021
Председник Адвокатске коморе Србије Виктор Гостиљац рекао је данас да је изјава председника Србије Александра Вучића да адвокати нису штрајковали због народа, него због себе, „неприкладна и увредљива за адвокатуру“. Гостиљац… »
Гостиљац: Изјава председника Србије неприкладна и увредљива за адвокате
Н1 Инфо 06.07.2021
Председник Адвокатске коморе Србије Виктор Гостиљац изјавио је, реагујући на изјаву председника Србије Александра Вучића да адвокати нису штрајковали због народа, него због себе, да је изречено "неприкладно" и "увредљиво за… »
Вучић најавио да ће просечна плата у јануару бити око 612 евра, а онда се осврнуо на хапшење Јовичића: Само зато што је из…
Блиц 05.07.2021
"Први пут у историји најмања плата неће бити испод 300 евра", рекао је вечерас председник Србије Александар Вучић. Он је гостујући у емисији "Ћирилица" истакао да ћемо у наредном периоду имати значајно повећање плата. -… »
Вучић у ћирилици: Ми смо данас окренули нову страницу у савременој српској историји
Вечерње новости 05.07.2021
Фото: Принтсцреен/Хепи ТВ О спору грађана и банака - Не треба бити нарочито паметан па бити на страни народа и рећи банке су те које узимају више профита. То није увек паметно понашање, ја сам се руководио нечим другим - рекао… »
Вучић: Тумачењем закона нису штитили банке
Данас 05.07.2021
Разумем намеру оних који су предлагали аутентично тумачење три закона, њихова намера није била да се заштите банке већ држава, да се заштитимо од самовоље адвоката, јер нису они данас штрајковали због народа већ због себе… »
Вучић о адвокатима: Договарају се са судијама да доносе пресуде против државе
Вечерње новости 05.07.2021
Фото: Принтсцреен/Хепи ТВ - Не треба бити нарочито паметан када се бавиш политиком, него једноставно бити на страни народа. Ја нисам могао да дозволим да они који представљају странку коју водим да стану на страну онога ко би… »
Вести дана »
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Сербиан Невс Медиа пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски тражи од Америке: Не вршите притисак на нас око избора, то нам сада није потребно
Курир пре 2 сатајош 1 повезана
Ево ко су шкаљарци рањени у Никшићу, хапшени због страховите туче: летеле чаше, флаше, па севнуо и нож
Блиц пре 5 сатијош 2 повезане