Повезане вести

Звезда има новог нападача: Циљ је Лига шампиона

Звезда има новог нападача: Циљ је Лига шампиона

Н1 Инфо 06.07.2021
Црвена звезда је представила ново појачање - француског нападача Лоија Дионија, који је у црвено-бели табор стигао на позајмицу из Анжеа. Диони је прошле сезоне одиграо 36 мечева у Лиги 1 за Анже и постигао пет голова. Приликом… »
Шта Диони доноси Звезди и да ли је калибар Лиге шампиона?

Шта Диони доноси Звезди и да ли је калибар Лиге шампиона?

Нова 06.07.2021
У ФК Црвена звезда надају се великим европским залетима уз ново појачање, пошто је дрес клуба задужио француски нападач Лои Диони, који долази на једногодишњу позајмицу. После одласка Дијега Фалчинелија, који је из Болоње… »
Нови нападач открио шта га је импресионирало у Звезди

Нови нападач открио шта га је импресионирало у Звезди

Нова 06.07.2021
Црвена звезда представила је овог уторка Луиса Дионија, француског нападача који већ годинама игра у Лиги 1. Диони је истакао задовољство што ће се борити за пласман у Лигу шампиона. „Гледао сам Црвену звезду у Лиги Европе… »
Диони званично представљен: „Циљ је улазак у Лигу шампиона“!

Диони званично представљен: „Циљ је улазак у Лигу шампиона“!

Хот спорт 06.07.2021
Црвена звезда је данас представила велико појачање Луиса Дионија. Реч је о доказаном француском нападачу који има завидно искуство у француској лиги где годинама пружа сјајне партије. Диони је истакао задовољство што ће са… »
Диони јасан: Циљ је Лига шампиона, надам се да ћу играти најбоље у каријери

Диони јасан: Циљ је Лига шампиона, надам се да ћу играти најбоље у каријери

Моззарт спорт 06.07.2021
"Гледао сам Црвену звезду у Лиги Европе прошле сезоне. Био сам импресиониран зато што сам видео веома јаку екипу", каже Француз. Нови нападач Црвене звезде Лои Диони нада се да ће ове сезоне са Црвеном звездом испунити највиши… »
Гледао сам вас у лиги Европе, САД хоћу лигу шампиона: Диони је брз и агресиван, баш каквог је Деки тражио!

Гледао сам вас у лиги Европе, САД хоћу лигу шампиона: Диони је брз и агресиван, баш каквог је Деки тражио!

Мондо 06.07.2021
Ново појачање Црвене звезде је Лоис Диони и он је званично представљен у новом клубу. Ново појачање Црвене звезде је Лоис Диони и он је званично представљен у новом клубу. Француски нападач Лоис Диони је најновија аквизиција… »
Станковић поручио драговићу да се Угојио: Експресно му одговорио - може у дуел (видео)

Станковић поручио драговићу да се Угојио: Експресно му одговорио - може у дуел (видео)

Вечерње новости 06.07.2021
Фото: ФК Црвена звезда Шампион Србије полако комплетира изглед екипе за сезону која почиње за 10 дана - већ 16. јула црвено-бели докечују Војводину на свом стадиону на отварању Суперлиге Србије. Највеће појачање овог лета… »
Трансфер потрес на маракани! Звезда довела шпица за Лигу шампиона, а ево којим потезима ће одушевљавати "делије"! /видео/

Трансфер потрес на маракани! Звезда довела шпица за Лигу шампиона, а ево којим потезима ће одушевљавати "делије"! /видео/

Спортал блиц 05.07.2021
је пронашла нападача за нову сезону у којој ће први циљ бити - јуриш на пласман у групну фазу Лиге шампиона. Лои Диони, 28-годишњи Француз, наступаће до лета 2022. за црвено-беле као позајмљени играч Анжеа, објавио је првак… »
Званично: Диони се прикључио екипи Црвене звезде (фото/видео)

Званично: Диони се прикључио екипи Црвене звезде (фото/видео)

Вечерње новости 05.07.2021
ФОТО: ФК Црвена звезда Диони је стигао на једногодишњу позајмицу уз могућност откупа уговора за 1.200.000 евра. Лои Диони у Црвеној звезди! Наш клуб је завршио велико појачање у летњем прелазном року, пошто је на једногодишњу… »

Вести дана »