Povezane vesti
Kristijan gradi kuću u Kragujevcu za sebe i ljubavnicu: "Kristina je sad moja žena, živi sa mnom, sa Ivanom nemam više…
Blic 06.07.2021
Bivši robijaš Kristijan Golubović otkrio je da planira zajednički život sa svojom ljubavnicom Kristinom Spalević, te da želi da se što pre razvede od supruge Ivane, kako bi ozvaničio vezu sa zadrugarkom. Nakon što je Kristina pre dve večeri… »
Kristijan Golubović i Kristina Spalević započeli zajednički život!
Vesti online 06.07.2021
Kristijan Golubović otkrio je da planira zajednički život sa svojom ljubavnicom Kristinom Spalević, te da želi da se što pre razvede od supruge Ivane, i to da bi ozvaničio vezu sa zadrugarkom. Otkako je izašao iz rijalitija, žestoki momak govorio… »
Nastao je kolaps kada sam video ivanu! Kristijan o susretu sa suprugom i odnosu sa ljubavnicom - kristina je moja žena
Mondo 06.07.2021
Kristijan Golubović otkrio detalje susreta sa suprugom. Kristijan Golubović otkrio detalje susreta sa suprugom. Kristijan Golubović nedavno je u studiju u Šimanovcima sačekao izlazak iz Zadruge svoje ljubavnice Kristine Spalević, a sada je otkrio da… »
Kristijan zaboravio da već ima suprugu, doveo ljubavnicu u kuću: Kristina je moja žena, od sinoć živimo zajedno!
Alo 06.07.2021
Krstijan Golubović se priženio, a sada je otkrio i da sa Kristinom Spalević planira budućnost. Novi par na javnoj sceni, Kristina i Kristijan odlučili su da započnu zajednički život o čemu je Golubović govorio od kada je diskvalifikovan iz… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Počeo veliki protest u Nišu: Performans na mostu – po jedna ruža na svaki minut za novosadske žrtve
Nova pre 20 minutajoš 46 povezanih
Tramp ponovio predlog za pripajanje Kanade SAD: " Kakva bi to velika nacija bila!"
RTV pre 37 minutajoš 24 povezane