Повезане вести

Српска певачица се порађа за 4 дана: Заказан царски рез: "Нисам узбуђена, осећам се као да идем код зубара"

Српска певачица се порађа за 4 дана: Заказан царски рез: "Нисам узбуђена, осећам се као да идем код зубара"

Блиц 06.07.2021
Певачица Миа Борисављевић ситно броји до порођаја и тренутка када ће на свет донети другу ћерку. - Термин за порођај ми је у суботу. Нисам уплашена ни узбуђена, имам осећај као да идем код зубара - рекла је Миа кроз смех за… »
Заказан ми је царски рез! Миа Борисављевић открила када ће се породити, па признала да ли је уплашена!

Заказан ми је царски рез! Миа Борисављевић открила када ће се породити, па признала да ли је уплашена!

Мондо 06.07.2021
Миа Борисављевић открила када ће на свет донети још једну ћерку. Миа Борисављевић открила када ће на свет донети још једну ћерку. Миа Борисављевић са својим партнером Бојаном Грујићем нестрпљиво чека да упозна своју другу… »
Миа се огласила пред сам порођај, открила како се осећа, а муж Бојан је прати у стопу

Миа се огласила пред сам порођај, открила како се осећа, а муж Бојан је прати у стопу

Вести онлине 06.07.2021
Певачица Миа Борисављевић спремна је за порођај, а сада је открила када јој је тачан термин и кад иде у породилиште. – Термин за порођај ми је у суботу, за само три дана. Нисам уплашена ни узбуђена, имам осећај као да идем код… »

Вести дана »

Данас сунчано и топло, увече наоблачење, температура до 25 степени

Данас сунчано и топло, увече наоблачење, температура до 25 степени

Глас Западне Србије пре 13 минутајош 23 повезане
Батлер ново појачање Црвене звезде

Батлер ново појачање Црвене звезде

Спортски журнал пре 3 минутајош 19 повезаних
Басконија – Звездина савршена опомена

Басконија – Звездина савршена опомена

Спортске.нет пре 7 минутајош 20 повезаних