Повезане вести

Аврамовић по доласку у Партизан: "Када вас Жељко зовне, не размишља се пуно"

Аврамовић по доласку у Партизан: "Када вас Жељко зовне, не размишља се пуно"

Спортске.нет 06.07.2021
Српски репрезентативац Алекса Аврамовић стигао је данас у Патизан. По доласку у Хумску, кошаркаш није могао да сакрије одушевљење. "Сјајни су утисци. После много обављених разговора са тренером Жељком Обрадовићем схватио сам… »
Аврамовић: Када вас позове најбољи тренер Европе и света, не размишља се пуно

Аврамовић: Када вас позове најбољи тренер Европе и света, не размишља се пуно

Спортски журнал 06.07.2021
Алекса Аврамовић, после разговора са Жељком Обрадовићем, схватио где жели да игра и потписао двогодишњи уговор с Партизаном. Био је 25. фебруар, 2018. године, када је Александар Ђорђевић први пут обукао дрес репрезентације… »
Аврамовић: Није дуго требало Жељку Обрадовићу да ме убеди, у раду са њим ћу много напредовати (видео)

Аврамовић: Није дуго требало Жељку Обрадовићу да ме убеди, у раду са њим ћу много напредовати (видео)

Вечерње новости 06.07.2021
ФОТО: Н. Параушић Играч који је прошлу сезону провео у Естудијантесу је са Партизаном потписао двогодишњи уговор. - Сјајни су утисци, после много обављених разговора са Жељком Обрадовићем схватио сам да нигде не бих могао да… »
Аврамовић након потписа: ‘Представио ми је пројекат! Верујем му!’

Аврамовић након потписа: ‘Представио ми је пројекат! Верујем му!’

Хот спорт 06.07.2021
Аврамовић се радује раду са Жељко Обрадовићем! Иако је повезиван са Црвеном звездом, Алекса Аврамовић је потписао уговор са Партизаном. Он ће носити ‘црно-бели’ дрес наредне две сезоне! ‘После разговора са тренером Жељком… »
Аврамовић о доласку у Партизан: Нигде не бих напредовао више као у раду са Обрадовићем

Аврамовић о доласку у Партизан: Нигде не бих напредовао више као у раду са Обрадовићем

Моззарт спорт 06.07.2021
"Када вас зовне најбољи тренер Европе и света, не размишља се пуно" Прве утиске после потписивања двогодишњег уговора са Партизаном, репрезентативац Србије Алекса Аврамовић изнео је за клупску телевизију. Открио је шта је… »
Аврамовић: Кад зове најбољи тренер икада – не размишља се

Аврамовић: Кад зове најбољи тренер икада – не размишља се

Нова 06.07.2021
Нови кошаркаш Партизана Алекса Аврамовић открио је да је Жељко Обрадовић највећи разлог што је дошао у тим црно-белих. Он је представљен у уторак као друго појачање за нову сезону после Кевина Пантера. „Сјајни су утисци, после… »
Кад те зове најбољи тренер - не размишљаш пуно! Како је Алекса одабрао Партизан - Жељко ми је представио пројекат...

Кад те зове најбољи тренер - не размишљаш пуно! Како је Алекса одабрао Партизан - Жељко ми је представио пројекат...

Мондо 06.07.2021
Први интервју Алексе Аврамовића по потписивању уговор са Партизаном. Јасно је да је Жељко Обрадовић имао круцијалну улогу... Први интервју Алексе Аврамовића по потписивању уговор са Партизаном. Јасно је да је Жељко Обрадовић… »
Бјелица одбио понуде партизана! Ништа од "бомбе": Миљеник навијача Звезде не иде код Обрадовића!

Бјелица одбио понуде партизана! Ништа од "бомбе": Миљеник навијача Звезде не иде код Обрадовића!

Мондо 06.07.2021
Српски репрезентативац Немања Бјелица не појачава на крају Партизан. Српски репрезентативац Немања Бјелица не појачава на крају Партизан. Партизан је ангажовањем Жељка Обрадовића најавио да ће имати моћан тим у наредној… »
Бомба! Партизан доводи репрезентативца Србије: Пантер, па Алекса - Жељко прави моћан тим!

Бомба! Партизан доводи репрезентативца Србије: Пантер, па Алекса - Жељко прави моћан тим!

Мондо 06.07.2021
Партизан доводи и друго појачање овог лета, а то би требало да буде Алекса Аврамовић. Партизан доводи и друго појачање овог лета, а то би требало да буде Алекса Аврамовић. Партизан је ангажовањем Жељка Обрадовића за тренера… »

Вести дана »