Povezane vesti
Krstović najavio dobru sezonu: Golovi mi znače
Vesti online 06.07.2021
Mladi napadač Crvene zvezde Nikola Krstović polako se nameće treneru Dejanu Stankoviću. Postigao je dva gola u pobedi nad rumunskim Arđešom (3:0) i nagovestio da će se boriti za minutažu, uprkos velikoj konkurenciji. Pored njega tu su još Milan Pavkov i… »
Krstović: Golovi nagrada za trud, saigrači mi pomažu
Sportski žurnal 06.07.2021
Crnogorski napadač bio je dvostruki strelac u pobedi crveno-belih protiv rumunskog Arđeša (3:0) na pripremama u Austriji. "Golovi su došli, jer se moj rad i trud isplaćuju. Saigrači mi mnogo pomažu, daju mi dobre lopte i drago mi je što sam pogađao"… »
Napadač zablistao na pripremama zvezde! Njega ne plaši konkurencija: Crveno-beli doveli dva špica, a on rešeta!
Mondo 06.07.2021
Mladi napadač Crvene zvezde izrasta u golgetera, pošto je dva puita pogodio mrežu rumunskog Arđeša. Mladi napadač Crvene zvezde izrasta u golgetera, pošto je dva puita pogodio mrežu rumunskog Arđeša. Crvena zvezda je na pripremama u Austriji upisala i… »
Vesti dana »
Stiže osetno zahlađenje sa padavinama, evo šta nas čeka za Uskrs: Čubrilo donosi prognozu za praznični vikend
Mondo pre 8 satijoš 36 povezanih
Tramp: Iran možemo uništiti sutra uveče, pronaći ćemo onoga ko je medijima dao informacije o pilotu
Politika pre 14 minutajoš 28 povezanih
Artemis oborio rekord najveće udaljenosti od Zemlje koji je postavio Apolo 13
N1 Info pre 54 minutajoš 46 povezanih
Božić neraspoređen, nema nikakav uticaj na rad redakcije N1
Serbian News Media pre 2 satajoš 17 povezanih