Повезане вести
Крстовић најавио добру сезону: Голови ми значе
Вести онлине 06.07.2021
Млади нападач Црвене звезде Никола Крстовић полако се намеће тренеру Дејану Станковићу. Постигао је два гола у победи над румунским Арђешом (3:0) и наговестио да ће се борити за минутажу, упркос великој конкуренцији. Поред њега… »
Крстовић: Голови награда за труд, саиграчи ми помажу
Спортски журнал 06.07.2021
Црногорски нападач био је двоструки стрелац у победи црвено-белих против румунског Арђеша (3:0) на припремама у Аустрији. "Голови су дошли, јер се мој рад и труд исплаћују. Саиграчи ми много помажу, дају ми добре лопте и драго ми… »
Нападач заблистао на припремама звезде! Њега не плаши конкуренција: Црвено-бели довели два шпица, а он решета!
Мондо 06.07.2021
Млади нападач Црвене звезде израста у голгетера, пошто је два пуита погодио мрежу румунског Арђеша. Млади нападач Црвене звезде израста у голгетера, пошто је два пуита погодио мрежу румунског Арђеша. Црвена звезда је на… »
Вести дана »
Трамп: Осумњичени за напад у Вашингтону у САД стигао из Авганистана у септембру 2021. године
Бета пре 48 минутајош 28 повезаних
(Фото, видео) Пада снег у Београду! РХМЗ ниже упозорења: До краја дана падавине у целој Србији, овде ће бити и ледене кише!
Блиц пре 53 минутајош 45 повезаних
Број жртава великог пожара у Хонгконгу порастао на 55, више од 270 особа се и даље води као нестало
Н1 Инфо пре 1 сатјош 27 повезаних
Сијарто: Сарадња Србије и Мађарске на пољу енергетике је стратешке природе
Бета пре 38 минутајош 18 повезаних