Povezane vesti
Krstović najavio dobru sezonu: Golovi mi znače
Vesti online 06.07.2021
Mladi napadač Crvene zvezde Nikola Krstović polako se nameće treneru Dejanu Stankoviću. Postigao je dva gola u pobedi nad rumunskim Arđešom (3:0) i nagovestio da će se boriti za minutažu, uprkos velikoj konkurenciji. Pored njega tu su još Milan Pavkov i… »
Krstović: Golovi nagrada za trud, saigrači mi pomažu
Sportski žurnal 06.07.2021
Crnogorski napadač bio je dvostruki strelac u pobedi crveno-belih protiv rumunskog Arđeša (3:0) na pripremama u Austriji. "Golovi su došli, jer se moj rad i trud isplaćuju. Saigrači mi mnogo pomažu, daju mi dobre lopte i drago mi je što sam pogađao"… »
Napadač zablistao na pripremama zvezde! Njega ne plaši konkurencija: Crveno-beli doveli dva špica, a on rešeta!
Mondo 06.07.2021
Mladi napadač Crvene zvezde izrasta u golgetera, pošto je dva puita pogodio mrežu rumunskog Arđeša. Mladi napadač Crvene zvezde izrasta u golgetera, pošto je dva puita pogodio mrežu rumunskog Arđeša. Crvena zvezda je na pripremama u Austriji upisala i… »
Vesti dana »
Kruzer na kom je izbio hantavirus stigao na Tenerife: Putnici se iskrcavaju na tlo Evrope i pod strogim merama vraćaju kući
Nova pre 20 minutajoš 26 povezanih
Katarski tanker sa gasom prošao kroz Ormuski moreuz, prvi izvoz iz regiona od početka rata na Bliskom istoku
Newsmax Balkans pre 40 minutajoš 7 povezanih