Povezane vesti
Tara precrtala Ša, progovorila o novom dečku: i da li ulazi u "Zadrugu 5": "Pomaže mi da prebrodim ovo"
Blic 06.07.2021
Nakon što je reper Nenad Aleksić Ša priznao da i dalje voli bivšu suprugu Ivanu, koju je prevario sa Tarom, sada je Simova otkrila da li postoji drugi muškarac u njenom životu. - Što se tiče emocija, tu sam na pauzi. Momak ne postoji, ali postoji neko ko… »
Tara našla novog dečka?! Ša plače za Ivanom u rijalitiju, njoj pomaže drugi muškarac - "Videćemo šta će tu da bude"
Mondo 06.07.2021
Tara Simov navodno ima podršku "drugog muškarca" da prebrodi raskid s Nenadom Aleksićem Ša. Tara Simov navodno ima podršku "drugog muškarca" da prebrodi raskid s Nenadom Aleksićem Ša Bivša zadrugarka, a odnedavno i devojka Nenada Aleksića Ša Tara Simov… »
Postoji drugi momak, Ša me više ne zanima! Tara Simov žestoko izvređala Nenada, a otkrila i sve o ulasku u Zadrugu 5!
Alo 06.07.2021
Ona je imala interesantan komentar kada je reč o Nenadu Aleksiću Ša. Bivša zadrugarka Tara Simov, otkako je izašla iz rijalitija, i te kako privlači pažnju svojim izjavama i objavama na društvenim mrežama. Nakon što je Nenad Aleksić Ša priznao da i dalje… »
Vesti dana »
Plate u javnom sektoru za oko 5.300 dinara veće nego kod privatnika
Newsmax Balkans pre 13 minutajoš 33 povezane
Đilas optužio vlast da je unela mržnju među ljude, Ponoš da je kreirala osiromašene građane
Beta pre 1 satjoš 29 povezanih
Kanada zadala uzvratni udarac Americi sa novim carinama
Serbian News Media pre 17 minutajoš 33 povezane