Повезане вести
Тара прецртала Ша, проговорила о новом дечку: и да ли улази у "Задругу 5": "Помаже ми да пребродим ово"
Блиц 06.07.2021
Након што је репер Ненад Алексић Ша признао да и даље воли бившу супругу Ивану, коју је преварио са Таром, сада је Симова открила да ли постоји други мушкарац у њеном животу. - Што се тиче емоција, ту сам на паузи. Момак не… »
Тара нашла новог дечка?! Ша плаче за Иваном у ријалитију, њој помаже други мушкарац - "Видећемо шта ће ту да буде"
Мондо 06.07.2021
Тара Симов наводно има подршку "другог мушкарца" да преброди раскид с Ненадом Алексићем Ша. Тара Симов наводно има подршку "другог мушкарца" да преброди раскид с Ненадом Алексићем Ша Бивша задругарка, а однедавно и девојка Ненада… »
Постоји други момак, Ша ме више не занима! Тара Симов жестоко извређала Ненада, а открила и све о уласку у Задругу 5!
Ало 06.07.2021
Она је имала интересантан коментар када је реч о Ненаду Алексићу Ша. Бивша задругарка Тара Симов, откако је изашла из ријалитија, и те како привлачи пажњу својим изјавама и објавама на друштвеним мрежама. Након што је Ненад… »
Вести дана »
Страни радници имају иста права као наши: Непалци се селе из крагујевачког насеља након језивог протеста групе екстремиста, хитно потребан план због ксенофобије
Блиц пре 53 минутајош 1 повезана
Улазак у 2026. без решења за НИС! Колико дуго Србија може на резервама? (видео)
Блиц пре 33 минутајош 1 повезана
Зеленски: Мали напредак ка миру; Кремљ открива да ли ће се Путин и Трамп састати до краја године
РТС пре 33 минутајош 4 повезане