Повезане вести
(Видео) Бора сантана водио љубав са рођеном сестром своје девојке: Признао све! Кемезова очајна, пометња у ријалитију
Блиц 06.07.2021
Данас финалистима "Задруге 4" питања постављају бивши цимери, а Наташа Радан поставила је питање Бори Сантани. - Зашто не признаш Милици све и не испричаш све о односу са Мирелом? - Ја сам све признао и рекао шта је било ту… »
Платио сам казну 50.000 евра, испао сам мајмун! Ша бесан јер је Тара нашла новог дечка! (видео)
Мондо 06.07.2021
Ненад Алексић Ша одговарао на питања бивших учесника Задруге - рекао да се "Тара пере од њега, а он јој платио казну 50.000 евра!" Ненад Алексић Ша одговарао на питања бивших учесника Задруге - рекао да се "Тара пере од њега… »
Тара ме прави мајмуном! Ша кључа од беса, коначно открио шта мисли о љубавници после свега: Платио сам 50.000 евра, она ми…
Ало 06.07.2021
"Не перем се од Таре, ниједне секунде се нисам прао од Таре", истакао је репер. Данас финалистима "Задруге 4" питања постављају бивши цимери. Наташа Радан поставила је питање Ненаду Алексићу Ша. - Ша, види се да се переш од… »
Споменула томовића! Бивша задругарка питањем направила општу пометњу у Задрузи, Стефан и Јована не знају где бију!
Ало 06.07.2021
Страсти се не стишавају у недељи пред финале. Наредно питање у емисији " Питања старих задругара" поставила је Наташа Радан, а било је упућено Стефана Карића. Зашто си прећутао Јовани оно зашта си рекао да ћеш раскинути, ако… »
Лудило у емисији уживо Ово нико није очекивао, Мина признала да воли Менсура, Цар кипти од беса
Ало 06.07.2021
"Да ли је нормално да ти туче неко ћерку и да се ти чујеш са њим", зачудила се Надица, на основу онога што је Мина раније причала. Наредно питање у емисији "Питања старих задругара" поставио је Стефан Шебез, а било је упућено… »
Готово је, Ша пред милионима признао своју највећу лаж Репер открио све након што га је Ивана Шашић раскринкала
Ало 06.07.2021
"Да желим да заварам народ, био бих тако профи ријалити играч. Јесам лагао, одувек сам волео Тару", додао је репер. Наредно питање у емисији "Питања старих задругара" поставила је Ивана Шашић, а било је упућено Ненаду Алексићу… »
Вести дана »
Фон дер Лајен и Кошта после састанка с Вучићем: Желимо да видимо демократску Србију у ЕУ
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски тражи од Америке: Не вршите притисак на нас око избора, то нам сада није потребно
Курир пре 47 минутајош 1 повезана
Ево ко су шкаљарци рањени у Никшићу, хапшени због страховите туче: летеле чаше, флаше, па севнуо и нож
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане