Повезане вести

"Када је Локатели промашио први: Пенал..." Јунак Италије, Федерико Кијеза, открио како су "азури" добили Шпанце у драми!

"Када је Локатели промашио први: Пенал..." Јунак Италије, Федерико Кијеза, открио како су "азури" добили Шпанце у драми!

Спортал блиц 07.07.2021
Фудбалска репрезентација Италије пласирала се у финале ЕУРО 2020, а њен јунак, Федерико Кијеза, једва је долазио до речи после драме на "Вемблију". Азури су, после 1:1, савладали Шпанију бољим извођењем једанеастераца - 4:2, а… »
После пораза од Италије, Шпанија остаје без капитена: Не знам хоћу ли и даље играти…

После пораза од Италије, Шпанија остаје без капитена: Не знам хоћу ли и даље играти…

Вести онлине 07.07.2021
Фудбалска репрезентација Шпаније поражена је у полуфиналу Европског првенства од Шпаније, а после меча фудбалер те земље, Серхио Бускетс, додатно је узнемирио навијаче најавом да неће више играти за национални тим. – Не знам да… »
Бускетс: Да ли ћу и даље играти за Шпанију? Не знам…

Бускетс: Да ли ћу и даље играти за Шпанију? Не знам…

Н1 Инфо 07.07.2021
Фудбалска репрезентација Шпаније окончала је учешће на Европском првенству поразом од Италије у полуфиналу после извођења пенала, а капитен „Фурије“ Серхио Бускетс не зна да ли ће наставити са наступима за селекцију коју… »
Кјеза: Веровали смо и када је Локатели промашио пенал

Кјеза: Веровали смо и када је Локатели промашио пенал

Н1 Инфо 07.07.2021
Фудбалска репрезентација Италије пласирала се у финале Европског првенства победом над Шпанијом после пенала, а стрелац јединог гола у регуларном току сусрета био је Федерико Кјеза, који је проглашен и играчем меча. После дуела… »
Донарума о речима Сиригуа, Кјеза посветио тријумф Спинацоли, Бонући без дилеме: Најтежи меч каријере

Донарума о речима Сиригуа, Кјеза посветио тријумф Спинацоли, Бонући без дилеме: Најтежи меч каријере

Моззарт спорт 07.07.2021
Италијани су у финалу. Италија је у финалу Европског првенства! Само три године после историјског дебакла и изостанка с Мундијала после 60 година, Роберто Манћини направио је чудо са екипом Италије без иједне праве суперзвезде и… »
ЕУРО 2020: Италија после пенала у финалу Европског првенства, Мората трагичар за Шпанију

ЕУРО 2020: Италија после пенала у финалу Европског првенства, Мората трагичар за Шпанију

Данас 06.07.2021
Фудбалери Италије играће у финалу Европског првенства. Азури су после пенал драме на лондонском стадиону Вембли победили селекцију Шпаније са 5:3. У регуларном току меча резултат је био 1:1. Јунак победе Италијана био је голман… »

Вести дана »