Povezane vesti
Dragović: Srećan sam u Zvezdi
Sportski žurnal 07.07.2021
Iskusni štoper odradio prvi trening i osvrnuo se na prvenstvo Evrope. Crvena zvezda je dočekala najveće letnje pojačanje, a Aleksandar Dragović juče odradio prvi trening sa novim saigračima. Odlični štoper bi debi mogao da zabeleži sutra na meču sa… »
Dragović posle prvog treninga u zvezdi: „Ekipa me je sjajno prihvatila“ (video)
Hot sport 07.07.2021
Fudbaleri Crvene zvezde se nalaze na pripremama u Austriji, a timu se pridružio i štoper Aleksandar Dragović, koji je izrazio zadovoljstvo što je napokon sa crveno-belima. Dragović je istakao da se sjajno uklopio sa saigračima na samom startu mandata u… »
Kad napraviš prvu grešku - odmah te psuju i pljuju! Dragović nervozan po dolasku u Zvezdu: Znao sam samo dvojicu...
Mondo 07.07.2021
Novi štoper Crvene zvezde Aleksandar Dragović priključio se saigračima na pripremama u Austriji. Novi štoper Crvene zvezde Aleksandar Dragović priključio se saigračima na pripremama u Austriji. Crvena zvezda je praktično već završila prelazni rok pošto… »
Blistao na euro, pa pravac Zvezda! Svi su ga dugo čekali, ali sada je tu: Dragović odradio prvi trening u crveno-belom: "Bio…
Sportal blic 07.07.2021
Odavno je dogovor postignut, ali zbog učešća reprezentacije na odužio se dolazak u . Stigao je, konačno, u ponedeljak i dan kasnije, šestog julskog dana, odradio prvi trening sa novim saigračima. - Sve je sjajno. Ekipa me je prihvatila fenomenalno. Bio… »
Vesti dana »
U najsmrtonosnijem napadu na aerodrom u Rijadu 12 poginulih, 300 ranjenih: Saudijska koalicija krivi Hutije
Nedeljnik pre 6 minutajoš 29 povezanih
Tramp je kritikovao Zelenskog: Vreme je da Ukrajina dobije novog predsednika koji može da postigne dogovor
NIN pre 11 minutajoš 20 povezanih
Osetno hladnije širom Srbije: Danas kiša i pljuskovi, u Beogradu samo 15 stepeni
NIN pre 46 minutajoš 20 povezanih
U Sloveniji počelo glasanje na četiri referenduma, prvi test za premijera Janšu
REUC pre 21 minutajoš 11 povezanih
Studentska lista najavila podnošenje žalbe Upravnom sudu zbog postupanja RIK-a
N1 Info pre 1 satjoš 9 povezanih