Повезане вести
Ненад Алексић Ша има план са Иваном! Моли Бога да да она сачека након Задруге!
Свет & Скандал 07.07.2021
Тек сад види шта је изгубио! Како СЦАНДАЛ! сазнаје Ша се много покајао због јавне преваре са Таром, па пред сам крај ријалитија само прича о жени Ивани и моли Бога да је врати. – Ша би све дао да му се Ивана врати и да му све… »
Изгубио сам 200.000 евра: Ненад Алексић Ша уплашен пред финале - крећем од нуле, овде сам на сигурном! (видео)
Мондо 07.07.2021
Финале Задруге се ближи, па Ненад Алексић Ша све више страхује од изласка. Финале Задруге се ближи, па Ненад Алексић Ша све више страхује од изласка. Репер Ненад Алексић Ша присетио се свега што је доживео у Задрузи за протеклих… »
"Изгубио сам: 200.000 евра" Ненад Алексић Ша уплашен пред излазак из "Задруге" открио све: "Крећем од нуле"
Блиц 07.07.2021
Репер Ненад Алексић Ша током претходних 10 месеци проведених у "Задрузи" привлачио је пажњу јавности својим понашањем. Прво је преварио супругу Ивану са старлетом Таром Симов, а пред сам крај ријалитија се покао због свега што… »
Изгубио сам 200.000 евра у задрузи! Хит изјава репера: Ивана треба да ми опрости као човеку! Ша Од Таре жели само једну ствар!…
Ало 07.07.2021
"Добро је па имам још лове да уживам. Крећем од нуле са животом, музика је ту", додао је Алексић. Ненад Алексић Ша одвојио се са Франом Пујасом и Миланом Јанковићем Чорбом и сумирао свој учешће и ствари које су му се десиле за 10… »
Вести дана »

Нишки студенти у блокади позвали на протест подршке приведеном студенту Богдану Јовичићу
Данас пре 3 сатајош 1 повезана

„Овај режим прави све бизарније покрете“: Студент Павле Цицварић о изјави члана СНС-а да му се спрема убиство
Данас пре 3 сатајош 1 повезана