Povezane vesti

Završne reči na suđenju za smrt Andreja i Dejana: "Sin (6) čeka zvezdu padalicu da mu se tata vrati"

Završne reči na suđenju za smrt Andreja i Dejana: "Sin (6) čeka zvezdu padalicu da mu se tata vrati"

Telegraf 07.07.2021
Posle završnih reči sledi izricanje presude. Nakon završenog dokaznog postupka, danas su u toku završne reči Nemanji Stamenkoviću (19) iz Beograda koji se tereti da je u januaru ove godine izazvao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj su živote… »
Sedam godina zatvora za mladog vozača koji je u Nišu usmrtio dva pešaka

Sedam godina zatvora za mladog vozača koji je u Nišu usmrtio dva pešaka

Medijska kutija 07.07.2021
Nemanja Stamenković (19) iz Beograda danas je u Osnovnom sudu u Nišu osuđen na sedam godina zatvora za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Stamenković je 4. januara ove godine, upravljajući velikom brzinom „audijem A 6 kvarto“… »
Majka poginulog Andreja (12) u suzama na suđenju: Često pomislim da nije mrtav. Bol je nepodnošljiva

Majka poginulog Andreja (12) u suzama na suđenju: Često pomislim da nije mrtav. Bol je nepodnošljiva

Telegraf 07.07.2021
Na današnjem suđnju govorila je i udovica Dejana Ilića. - Moj šestogidušnji sin Teodor svake večeri čeka zvezdu padalicu da bi pomislio želju da mu se tata vrati. Nikad se neću pomiriti da je moj suprug nastradao na takav način, da je ubijen s… »
Potresne reči supruge stradalog Dejana pred izricanje presude: "Naš sin svako veče čeka zvezdu padalicu da pomisli želju -…

Potresne reči supruge stradalog Dejana pred izricanje presude: "Naš sin svako veče čeka zvezdu padalicu da pomisli želju -…

Večernje novosti 07.07.2021
Foto Privatna arhiva/ J. Ćosin - Na Andrejevom stolu još stoji nezavršena puzla.. NJegova majka Aleksandra uzaludno čeka da se on vrati i da je završe.. NJihovi životi su ugašen na surov način, s leđa... I mi se ne mirimo sa tim. Verujemo u… »

Vesti dana »