Povezane vesti
Rekao sam policiji da će ubiti Đinđića! Šokantno priznanje srpskog robijaša: Nisu mi ništa verovali, a 8 dana kasnije...
Mondo 07.07.2021
Nekadašnji saradnik zemunskog klana otkrio je detalje planiranih zločina u kojima je trebalo da učestvuje. Nekadašnji saradnik zemunskog klana otkrio je detalje planiranih zločina u kojima je trebalo da učestvuje. Nekadašnji saradnik zemunskog klana… »
Ispovest bivšeg saradnika zemunskog klana: Znao sam da će ubiti Đinđića, nudili su mi pare da učestvujem u atentatu!
Pravda 07.07.2021
Đorđe Vasiljević zvani Atila (39), nekadašnji saradnik "zemunskog klana", otkrio je svojevremeno policiji da se sprema atentat na premijera Srbije Zorana Đinđića, ali mu istražni organi nisu poverovali. Snajper za Dodika - "Zemunci" Milan Jurišić Jure i… »
Vesti dana »
Paunović: Vlast da donese zakon kojim se poništavaju Mrdićevi zakoni i sve pravne posledice
Danas pre 6 satijoš 39 povezanih
Objavljene nove cene goriva: Evo koliko ćemo plaćati narednih sedam dana
B92 pre 6 satijoš 51 povezana
"Kazna prestroga, van zakonskih pravila": Ima li pravde za Srbe i šta je pokazala prvostepena presuda za Banjsku
Euronews pre 56 minutajoš 67 povezanih
Leskovac i Vranje i dalje daleko ispod proseka po platama, Niš najbliži republičkoj zaradi
Rešetka pre 6 satijoš 28 povezanih
Netanjahu: Izrael će nastaviti da napada u slučaju bilo kakve pretnje iz Libana
Euronews pre 1 satjoš 66 povezanih