Povezane vesti
Rekao sam policiji da će ubiti Đinđića! Šokantno priznanje srpskog robijaša: Nisu mi ništa verovali, a 8 dana kasnije...
Mondo 07.07.2021
Nekadašnji saradnik zemunskog klana otkrio je detalje planiranih zločina u kojima je trebalo da učestvuje. Nekadašnji saradnik zemunskog klana otkrio je detalje planiranih zločina u kojima je trebalo da učestvuje. Nekadašnji saradnik zemunskog klana… »
Ispovest bivšeg saradnika zemunskog klana: Znao sam da će ubiti Đinđića, nudili su mi pare da učestvujem u atentatu!
Pravda 07.07.2021
Đorđe Vasiljević zvani Atila (39), nekadašnji saradnik "zemunskog klana", otkrio je svojevremeno policiji da se sprema atentat na premijera Srbije Zorana Đinđića, ali mu istražni organi nisu poverovali. Snajper za Dodika - "Zemunci" Milan Jurišić Jure i… »
Vesti dana »
Sindikati Nove, Radara, N1 i Forbsa: Nećemo prihvatiti da novinarstvo bude bilo čiji plen
Radio 021 pre 3 satajoš 35 povezanih
Požar u Deliblatskoj peščari zahvatio više od 3.500 hektara
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 48 povezanih
Nikola Kalinić završio igračku karijeru, postaje pomoćni trener u Crvenoj zvezdi
RTV pre 1 satjoš 38 povezanih
Požari širom Srbije: Lokalizovan požar na Bovanskom jezeru, teška borba u Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 28 povezanih