Povezane vesti
Rekao sam policiji da će ubiti Đinđića! Šokantno priznanje srpskog robijaša: Nisu mi ništa verovali, a 8 dana kasnije...
Mondo 07.07.2021
Nekadašnji saradnik zemunskog klana otkrio je detalje planiranih zločina u kojima je trebalo da učestvuje. Nekadašnji saradnik zemunskog klana otkrio je detalje planiranih zločina u kojima je trebalo da učestvuje. Nekadašnji saradnik zemunskog klana… »
Ispovest bivšeg saradnika zemunskog klana: Znao sam da će ubiti Đinđića, nudili su mi pare da učestvujem u atentatu!
Pravda 07.07.2021
Đorđe Vasiljević zvani Atila (39), nekadašnji saradnik "zemunskog klana", otkrio je svojevremeno policiji da se sprema atentat na premijera Srbije Zorana Đinđića, ali mu istražni organi nisu poverovali. Snajper za Dodika - "Zemunci" Milan Jurišić Jure i… »
Vesti dana »

U sinoćnim neredima u Srbiji povređeno 6 policajaca, privedeno 56 ljudi tokom neprijavljenih protesta (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 1 satjoš 58 povezanih

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 1 satjoš 45 povezanih

"Ogroman potencijal srpske košarke!" Nenad Krstić o momcima koji su upravo postali šampioni Evrope
Večernje novosti pre 3 minutajoš 27 povezanih

Nato i EU uzvraćaju udarac Sutra sastanak sa Trampom i Zelenskim u Vašingtonu
Alo pre 13 minutajoš 166 povezanih

"Smeće koje je ostalo juče, večeras iznosimo do kraja": Novosađani se ponovo okupljaju kod Rektorata
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 12 povezanih