Повезане вести

Остаће уписано да је Подгорица усвајањем резолуције о Сребреници претекла Приштину

Остаће уписано да је Подгорица усвајањем резолуције о Сребреници претекла Приштину

Политика 07.07.2021
Председник Србије Александар Вучић, поводом најаве усвајања резолуције о Сребреници у косовској скупштини, рекао је данас да је упозоравао на то, и нагласио да једино изненађење то да је Подгорица у томе била „ревносија” и бржа… »
Председник о декларацији Приштине о Сребреници и о војсци Косова: Немам страх од војске, али ме брине

Председник о декларацији Приштине о Сребреници и о војсци Косова: Немам страх од војске, али ме брине

РТВ 07.07.2021
БЕОГРАД - Поводом усвајања резолуције о Сребреници у косовској скупштини, председник Србије Александар Вучић је рекао да је упозоравао на то, и нагласио да једино изненађење то да је Подгорица у томе била „ревноснија“ и бржа од… »
Прст у око Београду

Прст у око Београду

Вести онлине 07.07.2021
Приштина не престаје са провокацијама! Косовски парламент усвојио је резолуцију о наводном геноциду у Сребреници, и то баш на дан када су у Бриселу настављени разговори Београда и Приштине на техничком нивоу. Многи оцењују да… »
Вучић: Не брине ме такозвана војска Косова, већ могући инциденти

Вучић: Не брине ме такозвана војска Косова, већ могући инциденти

РТС 07.07.2021
Председник Александар Вучић рекао је да не страхује од формирања такозване војске Косова јер су, како је истакао, доста слабији од нас и не могу да нас угрозе. Вучић је истакао да га брине свака инцидентна ситуација јер би то… »
Вучић о резолуцијама о геноциду: Политичка иживљавања над Србима

Вучић о резолуцијама о геноциду: Политичка иживљавања над Србима

Слободна Европа 07.07.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да очекује све више резолуција у парламентима у региону које осуђују геноцид у Сребреници. Коментаришући усвајање резолуције о Сребреници у скупштини Косова, Вучић је изјавио… »
Вучић очекује „поплаву резолуција: Иживљавање над Србима

Вучић очекује „поплаву резолуција: Иживљавање над Србима

Нова 07.07.2021
Председник Србије Александар Вућић изјавио је да се може очекивати "поплава" резолуција у готово свим парламентима у окружењу, "да се покаже да су Срби починили геноцид". Таква резолуција усвојена је данас у косовској Скупштини… »
Брука и срамота! Вучић о резолуцији о Сребреници: У историји ће остати упамћено да је Подгорица претекла Приштину!

Брука и срамота! Вучић о резолуцији о Сребреници: У историји ће остати упамћено да је Подгорица претекла Приштину!

Правда 07.07.2021
Председник Србије Александар Вучић, поводом најаве усвајања Резолуције о Сребреници у косовској скупштини, рекао је данас да је упозоравао на то, и нагласио да једино изненађење то да је Подгорица у томе била "ревносија" и бржа… »

Вести дана »